VinterVild

Alla inlägg under maj 2012

Av vintervild - 24 maj 2012 20:15

Jag är trött och less och allmänt blä. Utan att veta varför...


OP gick helt ok med tanke på att jag var trött efter passet igår. Spinnykombos, contortion scorpio, lek. Körde bara i en timme o sen stretch. Lite ben, mkt rygg... Det känns som att jag inte kommer ngn vart, inga framsteg och bara bakslag och som att gå i gyttja.

Livet är inte på min sida just nu.


 


ANNONS
Av vintervild - 24 maj 2012 07:45

Lat morgon idag igen så ingen morgonstretch. Lat, lat, lat...


Nivå 4 igår gick bra, vi gjorde chopsticks igen och det gick mkt bättre. En bit kvar innan perfektion men det är på god väg. Mkt nöjd :) Måste jobba upp mina spagatmuskler, det är en sak att komma ner i spagat på marken, en annan att ha muskler att få till den i chopsticks.


Framsteg!


Vi gjorde annat kul med, fick testa the mexican som är en tg handspring som man sedan vrider in till en tg lunchbox. Ska se om jag lyckas få till en bättre video idag, den jag tog igår ser man inte riktigt vad det är jag håller på med :P


OP idag med Emma som är en av tjejerna som jag ska till Barcelona med. Ser verkligen fram emot resan, vill ha juli nu!


Först möte idag igen, sedan härlig OP...

ANNONS
Av vintervild - 23 maj 2012 07:30

Kom i säng relativt tidigt igår men kom knappt upp imorse. Vaknade strax innan fyra och insåg att det var tomt i sängen, älsklingen hade somnat på soffan igen. Väckte raringen och satte samtidigt igång katten som började yla o krafsa på prasslande saker och gud vet vad så låg o drog mig till halv sex så ingen morgonstretch. Tänkte ta mig till studion tidigare o stretcha ist...


Värmen har kommit, livet går framåt och allt är ok.

Av vintervild - 22 maj 2012 20:39

Lördagens balansträning. Det går framåt!


Av vintervild - 22 maj 2012 18:00

Mötet tog en aning längre tid än planerat och jag kom precis tillbaka. Måste samla tankarna, rensa inkorgen och skriva ner vad som ska göras innan jag glömmer bort det (fast det sista är nog redan för sent, guldfiskminne) så det blir ingen akro idag :( Tråkigt, men sant, livet måste få komma först emellanåt. Tur att jag har pole imorrn, ev OP på torsdag och battle på fredag (yay) att se fram emot. Och så hinner jag umgås lite med katterna hemma i soffan ikväll. Typ en timme innan sovdags... Älsklingen skulle jobba sent så vi får umgås en annan dag ^^


Nu dags att att ta itu med allt innan det blir för sent o jag lika gärna kan sova över på kontoret.

Av vintervild - 22 maj 2012 07:45

Hade bra träning igår. OP gick bra, kände mig stark även om inte superstark. Handspring gick bra på rätt sida, kom upp och kunde hålla utan större problem men den dåliga sidan är fortfarande icke-existerande. Nöta, nöta, nöta...

Lekte lite på spinny och tränade lite nya kombinationer, bland annat en som vi gjorde med Anastasia när hon hade workshops förra året. Då förstod jag inte alls hur man skulle göra men nu gick det som en dans! Nästan iaf, jag kom åtminstonde dit jag skulle.

Tränar för lite spinny, ska försöka ta tag i det mer.


  Stills


Insida lår är fortfarande ond så ingen Allegra. Klarade knappt Scorpio, så illa är det :P Hoppas det är bättre imorrn inför passet...


Idag har jag möte hela dagen och sedan är det sista luftakron ikväll. Det är tråkigt för det har varit ritkigt kul men det ska bli skönt att få tillbaka tisdagarna igen. Mkt tyg ska det bli idag och förhoppningsvis så är jag starkare än förra gången.

Av vintervild - 21 maj 2012 07:45

Måndag igen, alldeles för fort... Jag kom knappt ur sängen imorse, ställde tom fram klockan en halvtimme och skippade morgonstretchen, ngt jag aldrig brukar göra en måndag. Då är jag trött... Hade gärna sovit många timmar till men jag måste tjäna in brödfödan åxo...


Dykningen igår gick bra och det var härligt att få komma tillbaka under vattnet. Vi dök från båt, Moby Dick, som utgick från Muskö örlogsbas så det var inte så långt hemifrån. En mysig och genomtänkt dykbåt med bra plats och enkel i- och urgång. Vädret var på vår sida med, även om solen lös med sin frånvaro (hehe) emellanåt och jag frös praktiskt taget hela tiden men det gör jag nästan jämt.


Två dyk blev det, första på en betongbåt från 1950 som låg ganska grunt, Kai. Eftersom det var ett tag sedan jag dök så var det lite si och så med avvägningen men det gick förvånansvärt bra ändå.

Andra dyket var på en skonare som sjönk 1721, Concordia. För att vara så gammal så var hon välbevarad och det var ett väldigt bra dyk. Hon är kulturminnesmärkt så det var silkeshandskar på och försiktig dykning. Se men inte röra. Hon låg lite djupare, 12-18 m och vi simmade runt och över och runt igen och tittade på musslor, små anemoner och en väldigt död simpa.


Hemma igen vid fem, tog en dusch och ett långt bad och i säng relativt tidigt men som sagt trött ändå. Det är jobbigt att dyka och vara ute i solen hela dagen...


Idag OP och stretch. Ska se om jag lyckas med Allegra igen eller om mitt stackars lår fortfarande är för ömt.

Av vintervild - 20 maj 2012 19:45

Igår klarade jag Allegra för första gången med hjälp av fina Elina! Hade inte klarat det utan henne, det är det mest smärtsamma jag har gjort i poleväg någonsin. Märkena på insidan av mitt lår är inte vackra och ont gör de, men jag lyckades!


  Suddig, men det är svårt att vara stilla när man dör av smärta


Nu ska jag vänja mig vid den och göra den igen och snyggare. Kanske inte imorgon bara, mina lår behöver ett tag för återhämtning...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se