VinterVild

Direktlänk till inlägg 30 maj 2012

Syndare

Av vintervild - 30 maj 2012 07:30

Idag fanns det ingen sojamjölk på Espresso house, katastrof! O eftersom jag redan betalt så bestämde jag mig för att prova med laktosfri mjölk, hur illa kan det vara? Det var illa... Smakade inte gott o nu sitter jag med illamående o magont o minns varför jag är vegan.


OP igår med Clara och Camilla, två av tjejerna som jag ska åka till Barcelona med. Det gick ok, inga stora framsteg på någon front. Visserligen så klarade jag Allegra själv för första gången, dock utan att ta tag i bakre benet, men jag kunde släppa övre benet utan att tappa greppet. Ska jobba på resten.

Har ont i vänster axel idag, slarvade nog med uppvärmningen lite så får ta det lugnt på passet idag.


Jag har inte vågat stretcha sedan i måndags pga höfterna. Nu gör det inte ont men det knäpper i dem båda praktiskt taget hela tiden. Jag börjar bli frustrerad på min brist på framsteg på stretchfronten, det går mer bakåt just nu både för rygg och ben. Min split och straddle har blivit mkt sämre och även om spagat på höger ben är bra så känns det oroväckande mkt i insida lår och spagat på vänster på tillbakagång och ryggen vet jag inte vad som händer med. Inget steg framåt iaf. Jag vet att utvecklingen inte kan gå spikrakt uppåt hela tiden, men det kan väll hända ngt? Mer än att jag får ont o blir stelare då.

Tittar längtansfullt på andras framsteg, jag vill med! Dumma kropp...

Jag ska träffa Nelle innan klassen idag o prata lite om mina osammarbetsvilliga ben. Hon är en ängel, skulle förgås utan hennes expertis.


Först jobb, men om början på dagen var en indikation på hur resten kommer att bli så kanske jag skulle åka hem o lägga mig igen istället.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Marie

1 juni 2012 18:53

Kan du inte skriva mer om lägret i Barcelona? Jag har försök hitta info om det på nätet men hittar inget vettigt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se