VinterVild

Direktlänk till inlägg 29 maj 2012

Less

Av vintervild - 29 maj 2012 07:45

Jag hade fel, livet och jag kommer inte alls överrens. Hela universum verkar ha ngt emot mig för tillfället och jag börjar bli rätt less.


Ryggstretchen igår gick bra, vi var bara fyra st så det var riktigt lyxigt. Massor med styrka och teknik i uppgångarna från brygga och jag har verkligen börjar fatta galoppen. Och jag kan göra waterfalls med raka armar igen. Jag kan inte andas i dem men jag kan stå och det är en början.


Benstretchen var däremot enbart kaos. Hårdkörde hamstrings men med mina dumma ben så kände jag inte så mkt i hamstrings. På höger ben så kände jag nästan bara i insida lår och på vänster så kändes det i rumpa och vad. Jag har löjligt stela vader upptäckte jag igår. Pikstretchen som brukar gå jättebra gjorde vi med fötterna mot ett block så de blev flexade och jag kom ingen vart för vaderna tog emot. Hamstrings kändes det dock inget alls i...

På slutet körde vi överspagat med fokus hamstrings och då ballade min höftböjare ur. Jag låg med vänster ben fram och det gick inte alls så bra som det brukar. När jag skulle upp så kunde jag inte resa mig för min vänstra höftböjare gjorde så otroligt ont! Lyckades lirka mig ur tillslut men det gjorde fortfarande ont och strålade ner ända till foten och jag var helt orkeslös. Nelle trodde att jag hade sträckt mig men det var den mosade höftböjaren som gjorde ont, inte den som sträcks i spagaten så jag tror inte det.

Idag känns det bra igen, inget ont eller ömt eller varmt och jag kan trycka o stretcha utan smärta men jag har fortfarande ingen aning om vad det var.


Jag börjar tröttna på min dysfunktionella kropp, jag vill kunna stretcha och göra framsteg, inte bara få bakslag hela tiden. Allting går åt fel håll...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Johanna

29 maj 2012 10:09

Jag tror att livet är jävligare för vissa, jag är en av dem. Efter allt som hänt mig så hoppades jag på lite medgång men då är det någon jävel som klappar till en. Blev påkörd av en gubbjävel och dessutom blir jag vållande till olyckan. Trots att han körde över varningslinjer, i uppförsbacke innan backkrön och trodde att jag skulle stanna mitt i vägen och snacka med några.
Sen kommer säkert inte detta försök vi gjort nu att lyckas. Varför skulle det det med all otur jag har...

Jag är asimponerad av allt du lärt dig på så kort tid!

Kul att ses på bröllopet snart. Kram!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se