VinterVild

Direktlänk till inlägg 28 maj 2012

Knäckt

Av vintervild - 28 maj 2012 08:30

Måndag igen, men fick en bra början med massage och justering innan jobbet. Nu är jag rak och fin överallt igen och ska göra allt jag kan för att få det att förbli så.

Jag var ordentligt sned i bäckenet och det beror mkt på att jag är för svag i rumpa och hamstrings så jag har fått hemläxa. Varje gång jag tränar så ska jag göra 2x10 höftlyft med enbart rumpa och 2x10 utfall på varje ben för att få ordning på migsjälv.

Han trodde däremot inte att jag hade sträckt insida lår, dock så var den nog överbelastad pga snedställningen vilket har lett till stelhet och knutor.

Även bröstrygg och nacke knakades ut vilket var välbehövligt. Första gången jag fått nacken justerad, en riktigt läskig känsla...


Nu hoppas jag att stretchen i eftermiddag kommer att gå extra bra, ingen OP hinns med innan utan det får bli imorgon.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se