VinterVild

Direktlänk till inlägg 27 maj 2012

Omplacering

Av vintervild - 27 maj 2012 20:45

Livet o jag kommer ngt bättre överrens idag så det går åt rätt håll.


Helgen har ägnats åt att möblera om, älsklingens nya leksaker tarvade omställning i vardagsrummet så det har flyttats, plockats och burits i dagarna två. Det är fortfarande inte klart, sladdar ligger här och var o de gamla, gigantiska, högtalarna står än så länge i hallen. Älsklingen tyckte att de skulle in i syrummet, men där sa jag stopp. Visserligen skulle det inte vara fel med musik där inne men med de monstren så skulle jag inte längre få plats.

Djuren hjälpte till såklart, katten placerade sig i bokhyllan och agerade ledare. Missen höll sig på avstånd men såg till att vi gjorde det vi skulle.


  Jag ser allt!


Missen, den klanten, har gjort sig illa igen o jag vet inte hur han har lyckats. Ett stort skrapsår ovanför ena ögat så det verkar inte vara slagsmål o resten av han verkar helt så jag gissat att han fastnat i ngt när han varit ute. Såret är rengjort och omlagt och nu har han utegångsförbud ett slag. Jag är inte hans favoritperson för tillfället, han går omvägar när han ser mig. Lilla fjante...


Imorrn ska jag få massage på morgonen av min idrottsmassör. Han ska få knäcka till min rygg och mosa mina ben som inte vill sammarbeta. Förhoppningsvis kan jag få lite framsteg på stretchen på kvällen då.

Träningsmässigt har jag inte gjort ett skapandes grand hela helgen o det har varit riktigt skönt...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se