VinterVild

Direktlänk till inlägg 20 maj 2012

Allegra

Av vintervild - 20 maj 2012 19:45

Igår klarade jag Allegra för första gången med hjälp av fina Elina! Hade inte klarat det utan henne, det är det mest smärtsamma jag har gjort i poleväg någonsin. Märkena på insidan av mitt lår är inte vackra och ont gör de, men jag lyckades!


  Suddig, men det är svårt att vara stilla när man dör av smärta


Nu ska jag vänja mig vid den och göra den igen och snyggare. Kanske inte imorgon bara, mina lår behöver ett tag för återhämtning...

 
ANNONS
 
VickanVickan

VickanVickan

21 maj 2012 01:37

så det är på låret det gör ont, jag trodde mer sidan och ryggen.. usch, du får det att låta outhärdligt :)
Men samtidigt så klarar du ju yogini och det tycker jag fortfarande är outhärdligt.. ont ont ont.. :)
Men ja, jag måste verkligen få till Allegra eller nåt liknande åtminstone.. :) jag får bara inte till det med armen runt benet.. jättedrygt.. jag blir så less..

http://www.primapolerina.net

 
Ingen bild

camilla

21 maj 2012 09:26

Gud vad häligt med dyk.. Duktig du e som morgonstretchar. Kanske ngt man ska börja med...Allegran försökt ja igår också.fan va ont ja fick i ryggen bara...ses på stretchen ikväll!

 
Malin

Malin

21 maj 2012 10:31

Snyggt! Tycker med den gör ont. Lite i låret och mer på ryggen! :P haha

http://meandmypole.blogg.se

 
Linda WritingL

Linda WritingL

28 maj 2013 08:58

Jag tror jag skulle klara Allegra eller iallafall få till en snygg Open allegra men jag klämmer något inre organ (mellan höften o revbenen på sidan mot ryggen) så det gör så fruktansvärt ont.
Gör jag något fel med tekniken eller är jag inte nog vig? Eller gör det bara ont tills man lärt sig den? Eller gör den bara ont när man går in i den och sluta att göra ont när man väl är i den? :S
..Eller gör den jämt ont?

Svara gärna på min blogg för jag vet inte om jag hittar tillbaka till just detta inlägg :O Googlade

http://writingl.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se