VinterVild

Direktlänk till inlägg 17 maj 2012

Stretch n pointe

Av vintervild - 17 maj 2012 19:00

Började dagen med ett långt benstretchpass medan älsklingen umgicks med sin nya kärlek Diablo 3. Det gick bra, men jag är väldigt stel i höger sida i split, det känns knapp i den muskeln alls så jag måste verkligen massera ut den mer. Vänster ben kommer däremot väldigt långt när jag ligger i väggstraddle, det ser rätt löjligt ut när det är så ojämnt faktiskt :P

I spagat kommer jag ner på höger, satt tom i 1,5 minut utan att kräkas eller vilja döda någon, framsteg! På vänster går inte alls, varken höftböjare eller hamstring vill samarbeta.


Körde rygg rätt hårt på eftermiddagen, inga stora framsteg men det känns säkrare och stabilare. Dock var jag svag så lyckades inte lyfta mig upp i chest stand, det går verkligen bara ibland.


Kortis


Till sist så blev det pointeträning i tio minuter innan mina vadmuskler tackade för sig. Det känns bättre o bättre o jag kommer mer o mer på plattan så det går verkligen åt rätt håll.


Nu blir det snart onyttig mat o gos i soffan. Så skönt med lediga dagar!

 
ANNONS
 
Leslita

Leslita

17 maj 2012 21:01

Snyggt Rebecca! Jättefina bryggor :)

http://leslita.blogg.se

 
Malin

Malin

17 maj 2012 23:26

Brukar ta uthålligheten i de när jag inte filmar. :) Är inte så bekväm med kameran. Bara precis visar. :) haha hittade inte riktigt benet men för att va första gången så är jag nöjd. När jag väl satte mig tillrätta tyckte jag de såg och kändes helt ok. :)

http://meandmypole.blogg.se

 
Vickan

Vickan

18 maj 2012 01:21

Wow, du är så duktig, jag behöver träna mer på att stå i brygga och våga gå liksom, benen kan jag gå med men inte armarna.. hmm.. men behöver lägga mer tyngd på benen då antar jag..

Jag får testa imorgon kanske, jag har även funderat och funderat på hur man gör den vridningen in i bryggan, så man slipper gå upp från golvet eller gå ner uppfrån.. men jag får inte till vridningen riktigt med armen osv.. hmm men ja, jag ska kolla några ggr till på det momentet på videon :)

Kanske behöver ryggen vara vigare på mig, men nja, jag borde klara att vrida runt.. kanske.. :)

http://www.primapolerina.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se