VinterVild

Direktlänk till inlägg 17 maj 2012

Soven

Av vintervild - 17 maj 2012 10:00

Nyvaken, sov nästan 12 h inatt. Det skönaste jag har gjort på hela veckan :)


Spenderade tiden innan studion öppnade med att ta en latte, gå runt och titta på kläder, köpa ett till par underbara långa strumpor på American Apparel, mumsa en god smoothie från Blueberry.

Kom till studion och småstretchade i två timmar innan passet. Det gick bra men det gör så otroligt ont där jag har sträckt mig. Kollade med Nelle o hon sa att det bara var att fortsätta stretcha genom smärtan. Inte så enkelt som det låter...


Klassen efteråt var jättekul, utmanande och rolig och jobbig. Jag hade mer energi än jag trodde att jag skulle ha men efteråt var jag så trött att jag knappt kunde stå.

Ett härligt, underbart pass...


Testade Contortion Scorpio efter passet, är på gång även om det är en lång väg kvar.


  En början


Tänkte först åka in på OP idag men känner mig för trött så det kommer att bli balett och stretch hemma istället. Vill inte ta ut mig för mkt...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se