VinterVild

Direktlänk till inlägg 16 maj 2012

Sysselsättningssvårigheter

Av vintervild - 16 maj 2012 13:00

Jobbdagen är officiellt sett över nu och jag funderar på hur jag ska spendera tiden fram till klassen kl 18. Åker jag hem kommer jag inte att komma iväg sen igen (jag känner mig själv allt för väl), jobba är inte så skoj och dessutom är jag för trött för att orka tänka avancerade tankar. Studion öppnar fyra men jag kommer inte att orka med varken OP eller stretch som innebär att jag måste göra ngt fysiskt, men det blå vadderade rummet är mysigt att sova i. Får bara komma på ngt roligt fram tills dess... Som involverar stora mängder koffein..

 
ANNONS
 
Ingen bild

Johanna

16 maj 2012 14:06

Jag är på nacka strand på Lärande framtid mässan, om du har tråkigt kan du komma förbi en sväng.... Kram

 
Vickan

Vickan

16 maj 2012 19:54

Hoppas träning och allt går bra :)

sv: ja, det vore kul verkligen, kanske man får lite tips och hjälp om du orkar stå ut att hjälpa mig.

Alltså jag ska ju inte störa dig/er såklart, men vore kul med lite tips så jag kommer loss ibland med vissa trick. Sambon vet inte hur jag ska göra och har svårt att hjälpa mig då också..

Så vore bra med lite tips ibland så man kommer vidare :) Lättare med polefolk som vet vad man menar liksom :D

Ja, den här utbildningen skulle börja rätt fort isåfall för butiken ska öppna 29 Juni :)
Men ja, vi får se vad som händer :)

http://www.primapolerina.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se