VinterVild

Alla inlägg under april 2012

Av vintervild - 4 april 2012 09:00

Det blir tydligen ett Pole dance-SM i år igen. Får se om jag ansöker eller inte...

ANNONS
Av vintervild - 4 april 2012 07:30

Onsdag. Nedräkning till långhelgen, det ska bli så skönt med flera dagars vila.


Det blev vila igår med, ingen pole och ingen stretch. Kom hem, satte på disk och tvätt, matade och vattnade djuren, släppte ut missen och sov en timme med katten kurrande under täcket. Hann laga mat och sätta på ännu en disk innan älsklingen kom hem. Skönt med en eftermiddag hemma, det sker inte så ofta nu för tiden.


Men tigern morrar ändå när jag ser att andra har tränat och gjort framsteg. Varför kan jag inte lära mig att se till migsjälv först?


Nivå 5 idag, jag är fortfarande en aning mör efter måndagens extremstretch men det ska inte stoppa mig. Och jag hoppas att tigern går och lägger sig till dess, jag presterar bättre utan morrningar.

ANNONS
Av vintervild - 3 april 2012 12:30

Kolla @ 01:11 för att se något coolt


Marina!

Av vintervild - 3 april 2012 08:00

Hade två underbara stretchpass igår, både rygg och ben kändes super.


Vi gjorde lite nya styrkeövningar för axlar på ryggstretchen, de där musklerna som lätt glöms bort. Sedan block i vanlig ordning, men jag blev förvisad till rulle för jag kan inte ligga still på blocken. Nu kunde jag iaf slappna av, o kanske kan jag göra det på blocken ngn dag.

Jag fick köra parövningarna med Nelle och hon tar i en anings mer än vi elever. Aj, men på ett bra sätt.

Lite övning på att gå upp från brygga, några chest stands som kändes bra förutom att jag trodde att min strupe skulle krossas och sedan övning på att sparka upp i handstående. Jag står bra, men har för mkt fart så utan passning så skulle jag slå över på en gång. Öva, öva..

Avslutade med impro o det går bättre även om jag fortfarande är lika smidig som en elefant. Men så kul!


På benpasset fick jag köra med Nelle även där och det var ord och inga visor. Vi körde massa höftböjare och det slutade med att jag fick stå i lunge med knäet på tjockmattan och så satte hon sig på mitt lår och tryckte ner. Det kändes rejält, men jag överlevde.

Trodde dock att jag skulle dö under splitstretchen. Fick ligga med gummiband, byta till grodan och sedan tillbaka till gummiband. Kom längre ner än jag någonsin gjort men ont gjorde det. Till sist låg jag i grodan med fötterna ihop under tjockmattan och Nelle som satte sig på samtidigt som hon mosade en krampande muskel i sätet. Det var smärta kan jag säga. När det var dags för swims så var mina ben så lealösa att jag knappt kunde få ut dem i straddle.

TIll sist lite hamstring och sedan dags att linka hemåt. Jag trodde inte att jag skulle kunna gå imorse men det känns riktigt bra. Tror att mina muskler behövde en riktigt hård genomkörare.


Innan stretchen så övades det koreografi. Fyra tappra var vi och det såg riktigt bra ut. Låten går bara saktare o saktare känns det som :)


Idag blir det vila, mina muskler behöver återhämta sig innan Nivå 5 imorrn. Och jag måste sova, det har varit för lite av den varan de senaste nätterna...

Av vintervild - 2 april 2012 07:30

Det blev en härlig och intensiv söndag. Z o jag bilade upp till Gävle och var där mellan tolv och fyra. Z och Angelica hade klass med varandra så jag och Elina fick roa oss själva och det gjorde vi med besked :) Vi körde cartwheel mount, shoulder mount, inverts, booty shakes (inte riktigt min kopp te, men kul var det) och annat skoj.

Sedan så visade Elina mig lite saker på ring och vi tillbringade resten av tiden med att leka med den.


  Eh.. Något...


  Behöver pointa foten för att komma närmre perfektion


  Jag flyger!


  Hänger på tork


Ring var kul, men pole är min stora kärlek.

Stretch när vi behövde vila och efteråt så det var inte en lugn minut under de fyra timmarna.


Sedan rulla hemåt igen för att hinna till Jesus Christ Superstar. Älsklingen behövde jobba, vilket han säkert inte hade ngt emot för han gillar inte musikaler, så jag ringde o bjöd in söta syster istället som inte sa nej till en afton med Ola Salo.

Föreställningen var riktigt bra; scenen, tolkningen, allt. Helt värt att komma hem sent och missa några timmars sömn för. Speciellt som det var första gången de gjorde föreställningen inför publik, premiär är inte förrens på söndag.


Idag trött och lång dag. Jobb, möte, koreoträning (klassen är inställd idag), två timmars stretch innan jag får stupa i säng igen. Tur att det är påsk o långhelg i helgen...

Av vintervild - 1 april 2012 07:45

Idag ska jag och Z iväg till Gävle och träffa Elina och Angelica för några timmars pole och stretch. Sedan ska jag hasta mot huvudstaden för att se generalrepetitionen av Jesus Christ Superstar.


En härlig söndag framför mig.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se