VinterVild

Alla inlägg under april 2012

Av vintervild - 10 april 2012 13:30

Halva gråa dagen avklarad o jag längtar hem till min säng. Försöker ignorera det faktum att jag har ont i öron och hals till och från, inte bli sjuk! Vill inte, orkar inte, hinner inte! Sjuk är dåligt.. Jag hoppas att det är snabbt övergående, sömn och bra mat kan förhoppningsvis råda bot på elaka baciller.


Älsklingen tycker att jag är hemma alldeles för lite, som vanligt. Jag vill gå en kurs i ring o trapets på tisdagar, men han förbjöd mig för det är min lediga eftermiddag :P Jag kan nog övertala honom för han brukar ändå komma hem sent på tisdagar, vår dåliga timing. Det är tur att vi älskar varandra, det är iaf ingen risk att vi umgås för mkt ^^


Undrar vad jag hade gjort om jag inte fått denna underbara pojke... 10 år iår, nu måste jag bara övertyga honom om att giftermål är en mkt bra sak.

ANNONS
Av vintervild - 10 april 2012 07:45

Morgon, tidig morgon. Det var inte kul att gå upp imorse, har hunnit bli lat efter fyra dagars ledighet. Lat och fet, har praktiskt taget bara ätit godis under hela påsken så nu är det dags att ta mig i kragen och börja äta nyttigt igen. Ingen mer Gott o Blandat till frukost, även om det är så gott...


Gårdagen var fullsatt. Storshopping, fika med älsklingens pappa o titta på stenar som lyser under UV-ljus och sedan iväg till träning.

Nöta koreo o inse igen att min relevé är gräslig, så fort jag inte aktivt tänker på den så blir den knappt halv. Kämpa, kämpa, den är ju rätt så fin när jag är hela vägen uppe.


Ryggstretch efteråt gick bra. Var visserligen trött i alla muskler så styrkeövningarna kunde ha gått bättre, men i chest stand så kom jag mer på bröstet istället för på halsen o det kändes väldigt bra. Kunde ta ner armarna så att de låg raka och höll mig bara uppe med hjälp av muskler i rygg. Körde bara med raka ben så jag vet inte om jag kom längre än jag brukar, men det kändes bra o Nelle tyckte det såg bra ut o det är det som räknas.

Impro på slutet som vanligt, stelopererad elefant återigen. Ngn ska jag filma vad jag gör, även om jag inte riktigt vill se.


På ben var det fokus spagat, dvs hamstring och höftböjare. Ny partnerhöftböjarstretch, person 1 står i lounge o person 2 sitter på person 1:s rumpa/baksida lår. Inget att göra hemma om man inte är hundra på vad man gör, det är lätt att skada sig, men gör man rätt tar det rejält. Mina stackars höftböjare...

Olika hamstringstretcher o tillslut överspagat på matta. Jag fuskar tyvärr lite i min överspagat, rullar knät vilket inte är bra för knät, inte det minsta. Måste jobba på det. Sen verkar jag ha en liten sträckning i en muskel i baksida lår på höger ben, vad jag än gör så känns det i den mest. Måste kolla upp det, jag tror inte att den kommer att gå sönder men det är irriterande.

Har även problem med att inte böja på knäna, vad jag än gör så vill de böjas om jag inte lägger massor med energi på att räta ut dem vilket gör att jag spänner musklerna o inte slappnar av som jag ska. Suck.. Knästretch?


Idag är det vila, lite chins enligt schemat bara o enkelt stretch som vi har blivit tillsagda att göra två gånger om dagen. Jag gjorde den imorse, det gick inte alls bra...

ANNONS
Av vintervild - 8 april 2012 19:00

Yay, klarade air shoulder mount idag! En milstople avklarad :D Behöver träna på den massor för att få den snygg o jag är glad att mina fötter inte syns på filmen för de var med stor sannolikhet inte vackra där mitt i. Men upp kom jag, o jag hoppas att jag kan göra om bravaden snart.


Jag kom upp!


Resten av OP gick sådär, jag kom på en ny kombo som jag gillar o ska träna in, men jag var alldeles för hal för att det skulle gå bra. Körde iaf en timme, o en kort impro på slutet som inte är värdig att lägga upp, innan stretch o balans. Stretchade bara split idag o tränade på att stå i armbågsstående o handstående. Jag fick förklaringen till att jag har träningsvärk i ena skinkan; när jag sparkar upp i armbågsstående så använder jag alltid samma ben o det märks nu i musklerna.

Lyckades stå några sekunder några gånger och lyckades även stå lite, lite i handstående utan att nudda väggen. Framsteg!


Fortfarande långt kvar 


Nu är det snart dags för mat o älsklingen har varit älsklig o dammsugit medan jag var o tränade. Världens bästa pojke

Av vintervild - 7 april 2012 11:30

En video av min "contortion"träning för den som orkar titta :)


Inga stora framsteg, förutom i balansen, men ett steg i taget...

Av vintervild - 7 april 2012 10:45


Brygga 


Elbow stand 


  Head stand


Elbow stand fristående 


  Contortion handstand

Av vintervild - 7 april 2012 09:00

Hade en lugn dag igår, låg på soffan, tog ett långt bad för mina stackars muskler och åt ungefär min egen vikt i mat och godis hos mamma o pappa.


Söta syster tog hand om Herthas öron, o det var inte populärt 


 

Påsktårta


Hemma så åt jag ännu mer godis och gosade med de två fyrbenta.


  Missen leker kurragömma


  Av katten syntes bara svanstippen


Idag blir det inte heller så mkt gjort, ska stretcha ut lite onda muskler och förhoppningsvis bli av med lite träningsvärk.

Av vintervild - 6 april 2012 11:15

Trött, full av träningsvärk och ledig fredag. Ska till mamma o pappa på påskmiddag i eftermiddag och innan dess så tänker jag inte göra ett endaste dugg...

Av vintervild - 5 april 2012 09:45

Vi fick påskgodis på jobbet härom dagen och igår åt jag upp ungefär hälften alldeles själv. Jag har ingen självkontroll när jag väl börjat, det där med att ta en bit är inget jag klarar. Idag har jag fortfarande sockersmak i munnen och känner mig nästan bakfull efter överdosen av kolhydrater.

Tur att jag hade Nivå 5 igår och kunde träna bort lite av sötsakerna :)


Klassen gick bra, mycket axlar och jag kände mig rätt så stark. Tränade Iron X, vridning till hangman från stången. Vi fick skäll för att våra Iron X inte var tillräckligt Iron X:iga, men jag lyckades få till en helt ok nedgång iaf. Sen är det långt kvar innan jag kan hålla positionen i luften, men en sak i taget..


Tack Clara för filmningen!


Vi jobbade sedan på Superman till Scorpio, Superman fall. Jag har försökt lära mig den innan men är en fegis så har inte lyckats, men fick lite tips av Daniela så jag fick till den några gånger.


En början...


Jag har en idé om hur den kan göras om, måste bara prova först...


Vi fick skäll för våra ostyriga fötter och osmidiga air inverts så nu har vi hemläxa till nästa gång. Tur att jag ska på OP idag och kan börja på en gång :)

Studion har även tagit in nya träningsshorts, med lite längre ben och hög midja. Köpte ett par igår och de är helt underbara. Supersnygg logga som Stina har gjort med :)


Idag OP och lång stretch innan baletten. Ska kämpa med att stå rak i elbow stand, kan Z så kan jag! :D

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se