VinterVild

Alla inlägg under april 2012

Av vintervild - 22 april 2012 20:45

Älsklingen ligger och vilar upp sig efter helgens bravader och jag ska snart gå o sova inför veckan som kommer. Har haft en bra helg och avslutade med superbra OP i studion och pizza till middag.


Håller på att fixa med filmerna från idag men de kommer inte hinnas klart innan det är dags för sängen så jag bjuder på några stills så länge.


  Half moon, lite framsteg


  Jobbar på min Iron X


  Spagat


I spagaten kan man se de stora problem jag har med att hålla benet rakt, dumma knäet vill böja sig hela tiden.


Dags att väcka älsklingen och ta sängen för mig själv...

ANNONS
Av vintervild - 22 april 2012 12:45

Hade en lugn och härlig hemmakväll med de fluffiga två igår medan älsklingen var ute och roade kunder. Inte på det sätt som det låter som.


Hade svårt att ta mig från soffan igår men det blev ca 45 min baletträning samtidigt som jag lagade middag. Fick till lite bättre balancéer, tränade även massa balans men filmade inte allt så blir bara en liten video på balancéerna.


Balancéer


Tog sedan ett långt, härligt bad och tittade på "Big Bang Theory" samtidigt som jag stretchade tills klockan var alldeles för sent.

Hade två söta fluffar att dela sängen med och det var mkt svårt att ta mig upp imorse men lyckades till slut. Ska ta mig ut soffan snart och göra mig ordning för att åka in på OP. Älsklingen ska agera turistguide idag igen och kommer hem i eftermiddag så jag kan träna utan dåligt samvete.

ANNONS
Av vintervild - 21 april 2012 17:15

Älsklingen är ute och underhåller österrikare, de skulle på Vasamuseet och Skansen. Det var tydligen viktigt att titta på älgar på Skansen :) Sen skulle de ut igen, men älsklingen var lite trött. Han kom hem halv sex imorse ;) Lilla fyllo...


Jag har varit och fått massage idag och blivit knakad. Fick prova en ny sak, att bli masserad med en maskin som använder tryckluft. Typ som en stor dammsugare. Tycke om den, ska känna efter hur det känns om några dagar, förhoppningsvis ska den öka rörligheten med :)


Nu sitter jag och tar det lugnt i soffan ett slag, ska snart träna lite balett och stretcha rygg innan det är dags för ett långt bad och middag.

Av vintervild - 20 april 2012 12:45

Trötthet deluxe, koncentrationssvårigheterna tar över. Det tråkiga vädret hjälper inte till, längtar mest efter min mjuka, varma säng och två kurrande fluffbollar. Men nu är det inte långt kvar på dagen, lunchen intogs framför skrivbordet och det kommer att nallas lite på flexkontot så jag kan bege mig hemåt redan om en timme. Hem och sova...


Tog bild på mina fötter utan en hjälpande hand här om dagen, flexibilietet är ok men styrkan är lika med noll. Bara att jobba på!


  Liten o svag tossing


Kanske ikväll, när jag kommer hem ska jag sätta på diskmaskinen och sova! Är konstig o sover som en stock när den är igång, men alla andra ljud är förbjudna.


Älsklingen ska underhålla österrikare ikväll och imorgon så vi kommer inte att hinna ses så mkt. Jag funderar på om jag ska in på OP på söndag eller ej, lite älsklingstid skulle uppskattas men är han bakis efter en helkväll så får han kurera sig själv ;) Vi får se vad tiden säger. Nu ska jag bara hoppas att tiden går fort o längta efter min säng...

Av vintervild - 20 april 2012 08:00

Det blev balett igår, såklart. Efter lite missbrukande av Red Bull så var jag relativt pigg(ish) och gjorde så gott jag kunde men det blev inga underverk precis.

Inget nytt, samma saker att nöta in. Balansen var som bortblåst så den ska jag jobba på i helgen så jag får lite utveckling snart. Bara tre gånger kvar den här terminen, det kommer att kännas underligt med lediga torsdagar igen...


Det hårda tempot börjar märkas, eller iaf intaget av Red Bull o kaffe, i form av halsbränna. Inte skoj... Tur att det blir kort dag på jobbet och helvila idag. Min kropp behöver varva ner ordentligt, o min hjärna med för den delen. Men först lite mail att besvara och ritningar att lägga upp. Jobbet gör inte sig själv...

Av vintervild - 19 april 2012 17:15

Jag är så trött, vill bara sova, sova, sova... Sitter återigen i valet o kvalet, stanna kvar eller åka hem? Kommer med största sannolikhet sluta med att jag stannar kvar o kör balett, men jag är så oändligt trött bara...


Imorrn är det iaf fredag o jag kommer att ha en rätt så solitär helg då älsklingen ska underhålla några Österrikare som är på besök. Så länge det inte påverkar mina planer på sömn o ännu mer sömn så är det helt ok med mig ^^


Har faktiskt bil i helgen, mamma åkte till Paris över en långhelg idag med sina jobbarkompisar. Nu vet jag vart min resfeber kommer ifrån, mamma är precis likadan. Jag hoppas att hon får en underbar tid med massor av skoj.

För min del betyder det att jag kan ta mig in till jobbet och hämta bilen o köra hem efter baletten. Eftersom pendeln går så sällan så kommer det att gå fortare, o så kan jag ta bil till jobbet imorrn o komma hem extra tidigt när jag tar helg. Purrfekt!


Älsklingen är en klippa som står ut med min ständiga frånvaro, jag tror att jag ska skämma bort honom rejält nästa helg...

Av vintervild - 19 april 2012 07:30

Det blev träning igår. Jag blev piggare så snart jag kom innanför dörren, som alltid, och hade ett bra pass med Daniela. Inget superpass där jag klarade nya, svåra saker men steg togs i rätt riktning. Min handspring börjar kännas bättre (även om jag inte kommer upp varje gång), min air invert har förbättrats och fötterna börjar att få lite disciplin.


Superman till batman


Kombo som jag gjort förr men nu ser den mkt bättre ut. Steg i rätt riktning :)


Balett ikväll, men ingen OP innan. Känner att kroppen behöver vila o jag orkar inte stressa iväg för att hinna.


Längtar till morgondagen, då ska jag hem och sova, sova, sova efter jobbet. Längtar!

Av vintervild - 18 april 2012 11:15

Träningsvärk idag, men nästan bara i framsida lår. Det måste vara från tygklättringen o mina framsida lår är allmänt svaga men nu kanske de kan bli lite bättre? Hoppas...


Snart lunch och jag sitter och funderar på hur jag mår. Tog "sovmorgon" imorse, ända till kl sex o det gjorde massor för min trötta kropp. Inte för att jag är pigg, men piggare än om jag skulle gått upp vanlig tid.

Trots min relativa pigghet så sitter jag i valet och kvalet om jag ska gå på Nivå 5 ikväll eller inte. Jag har lite små förkylningskänningar, inget halsont eller så, men lite hängighet, o imorrn blir ingen chans till sovmorgon för jag ska skjutsa mamma till stan kvart över sex.

Jag vill inte riskera att missa baletten eftersom det har varit påsklov o jag vet att jag kommer att vara supertrött imorrn kväll vid balettdags.

Skulle även uppskatta en kväll med älsklingen, han ska nämligen ut o representera som det så fint heter hela helgen så vi kommer inte att hinna ses så mkt...


Dilemma, dilemma...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se