VinterVild

Direktlänk till inlägg 28 april 2012

En pointe!

Av vintervild - 28 april 2012 18:01

Ett av gårdagens inköp var tåskor med alla tillbehör. Grishko 2007 blev det, tydligen lite mindre och hårdare än nybörjarskor brukar vara, men jag fick prova olika modeller och storlekar och de här satt bäst.

Dagen har spenderats åt att kolla på YouTube hur man bryter in dem, bryta in dem lite försiktigt, sy på band och gå in dem lite. Jag måste köpa halkskydd bara, golvet i syrummet är superhalt och jag kan knappt gå upp på heltå utan att fötterna sticker iväg åt tusen håll.


Jag tror att de kan brytas lite till och mina fötter måste bli vigare, men det är inte så obekvämt som jag trodde. O enklare att balansera på pointe än på halvtå i teknikskorna, iaf när skorna inte vill sticka iväg åt alla håll.


Första gången


Emelie har videor på övningar och annat som jag ska kolla in, men idag ska jag bara sitta i soffan resten av kvällen och bli frisk.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Vickan

28 april 2012 19:48

Du har ju viga fötter, men sulan är fruktansvärt hård från början så den hindrade en att böja foten korrekt typ. På Emelies bilder ser man också att foten blir rätt böjd, kaftig arch liksom eller vad man ska säga. Men från början blir fötterna helt raka för sulan är för hård. Det upplevs som bättre sen efter ett tag. Jag var rädd att bryts för mycket. Men man fick ta i rätt mycket.. inte för myckrt heller såklart :)

 
Vickan

Vickan

28 april 2012 22:30

Haha, skrev ju som en kratta i förra inlägget. skrev ute idag då jag sprang runt på gården medans :)
Lite kul med Allegra allergimedicinreklam här ovan. Jag såg den på apoteket för några dagar sen och utbrast "åååh Allegra!!" Och sambon tittade på en (och typ andra kunder) "ja, som poletricket" sa jag haha.. tänker pole jämt ibland haha :D

http://www.primapolerina.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se