VinterVild

Direktlänk till inlägg 25 april 2012

I jakt

Av vintervild - 25 april 2012 12:30

Barnmorskebesök imorse gick bra, men de är inte positiva till pessar precis. O spermiedödande medel är praktiskt taget omöjligt att få tag i, men jag hittade på nätet att beställa. Så nu är både pessar och medel på gång, jag hoppas att det fungerar bra och inte blir några barn gjorda. Även om älsklingen inte skulle ha så mkt emot om det blev några...


Älsklingen har blivit sjuk med, satt hemma med halsont när jag kom hem igår och tyckte mkt synd om sigsjälv. Jag förbjöd honom rask att smitta mig för sjukdom har jag inte tid med. Vi som har planerat att dyka på söndag, det var en evighets evighet sedan så han får se till att vara frisk då.


Just nu så händer inte så mkt i mitt liv förutom träning, jobb och sömn när jag hinner med. Det ska bli skönt när det blir lite mindre träning och lite mer sömn, men tre veckor kvar innan baletten slutar och jag får en extra ledig dag i veckan. Älsklingen blir glad då iaf, han får se mig lite mer :)

 
ANNONS
 
Malin

Malin

25 april 2012 19:04

Tack! :) Om jag får låna din spagat kan du låna min split! :P haha

http://meandmypole.blogg.se

 
Vickan

Vickan

26 april 2012 01:32

Vad bra att du hittade medlet tillslut, men vad dumt att det ska vara så bökigt och att dom ska sluta med medlet,, :( det funkade superbra för oss. Bara man är noga och medlet ska ju täcka överallt..

Jo, barnmorskorna ska ju snacka sig så himla varma om sina p-piller hela tiden.. :/ men bra att du vill ge pessaret en chans... inte svårt när man lärt sig.

Men tur iaf att du kunde beställa medlet på nätet. Lycka till :)

http://www.primapolerina.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se