VinterVild

Direktlänk till inlägg 20 april 2012

Trötthet och längtan

Av vintervild - 20 april 2012 12:45

Trötthet deluxe, koncentrationssvårigheterna tar över. Det tråkiga vädret hjälper inte till, längtar mest efter min mjuka, varma säng och två kurrande fluffbollar. Men nu är det inte långt kvar på dagen, lunchen intogs framför skrivbordet och det kommer att nallas lite på flexkontot så jag kan bege mig hemåt redan om en timme. Hem och sova...


Tog bild på mina fötter utan en hjälpande hand här om dagen, flexibilietet är ok men styrkan är lika med noll. Bara att jobba på!


  Liten o svag tossing


Kanske ikväll, när jag kommer hem ska jag sätta på diskmaskinen och sova! Är konstig o sover som en stock när den är igång, men alla andra ljud är förbjudna.


Älsklingen ska underhålla österrikare ikväll och imorgon så vi kommer inte att hinna ses så mkt. Jag funderar på om jag ska in på OP på söndag eller ej, lite älsklingstid skulle uppskattas men är han bakis efter en helkväll så får han kurera sig själv ;) Vi får se vad tiden säger. Nu ska jag bara hoppas att tiden går fort o längta efter min säng...

 
ANNONS
 
Malin

Malin

21 april 2012 10:17

Tack! :D Hon tycker de är skitkul och blir helt speedad! :)

http://meandmypole.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se