VinterVild

Direktlänk till inlägg 18 april 2012

Funderingar

Av vintervild - 18 april 2012 11:15

Träningsvärk idag, men nästan bara i framsida lår. Det måste vara från tygklättringen o mina framsida lår är allmänt svaga men nu kanske de kan bli lite bättre? Hoppas...


Snart lunch och jag sitter och funderar på hur jag mår. Tog "sovmorgon" imorse, ända till kl sex o det gjorde massor för min trötta kropp. Inte för att jag är pigg, men piggare än om jag skulle gått upp vanlig tid.

Trots min relativa pigghet så sitter jag i valet och kvalet om jag ska gå på Nivå 5 ikväll eller inte. Jag har lite små förkylningskänningar, inget halsont eller så, men lite hängighet, o imorrn blir ingen chans till sovmorgon för jag ska skjutsa mamma till stan kvart över sex.

Jag vill inte riskera att missa baletten eftersom det har varit påsklov o jag vet att jag kommer att vara supertrött imorrn kväll vid balettdags.

Skulle även uppskatta en kväll med älsklingen, han ska nämligen ut o representera som det så fint heter hela helgen så vi kommer inte att hinna ses så mkt...


Dilemma, dilemma...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se