VinterVild

Direktlänk till inlägg 17 april 2012

Bra och blä

Av vintervild - 17 april 2012 12:00

Hade möte på morgonen, tog en bit mat på vägen till kontoret och sitter och latar mig lite på lunchen nu. Sov dåligt inatt och vaknade kvart i fem fast klockan stod på halv sex så hann med lite oplanerad morgonstretch. Inte mkt, stel efter gårdagens stretch...


Koreon igår gick superbra, vi är klara med hela koreografin så vi körde igenom den massor med gånger och tränade på de svåra delarna. Vi ska ha framträdande 2:a maj kl 20 så komsikom om du vill se oss rocka på NPS!


Stretchen gick sådär däremot, det känns som att det bara går åt fel håll för ryggflexibiliteten. Det känns mkt, men syns inga resultat vilket är mkt frustrerande i längden. Jag förväntar mig inte att kunna slänga ner fötterna i marken i chest stand den närmsta tiden, men nu kan jag inte ens se dem längre...


Ben gick något bättre, har fortfarande svårt att hålla knäna raka men har börjat lista ut hur jag trycker dem dit jag vill. Inget speciellt, men höger hamstring är fortfarande rätt så ledsen.


Dags för första luftakron idag, trapets på schemat om jag inte minns fel. Det är många från studion som ska gå, kul att träna med folk jag redan känner. Nära jobbet med, men fortfarande sent hem ikväll... Sova när jag är död?

 
ANNONS
 
Malin

Malin

17 april 2012 13:01

Tortyrredskap är bra! :) Vill ha en balettstång (flyttbar) för lite olika övningar jag sett här och var. :) Känns dock som jag tar upp mest plats i vår lilla två snart. :P haha
hoppas jag med. Inge kul att må dåligt! <3
Kram

http://meandmypole.blogg.se

 
Vickan

Vickan

17 april 2012 13:49

Sv: Tack, du är så snäll. Nja, ibland har jag också dålig balans och ibland känns det riktkgt bra.

Ja, men jag höll i mig massor först, det gör jag ofta nu med. Men bara att få på sig skorna gör mig så lycklig. Jag tror du kommer älska dom :)
Fast lite jobbiga innan man brytit till dom osv. Men så vackra och fina tycker jag :)

Jag tror det blir jättebra. du har fina fötter, det kommer gå jättebra :)
Jag tror jag stretchat mina fötter en del just genom att ha skorna också. Fast du har ju superfina fötter :)

Jo, jag tror att det jag hade var ju nåt specialvirus typ och så träffade jag min bror i helgen som var förkyld så då smittade han mig för detta började som vanliga förkylningar alltid börjar för mig. Inte som det som pågått nu förut..

Så medicinen hjälpte kanske mot det andra men nu fick jag en annan sorts bakterier och fick vanlig förkylning.. ja, det är en teori jag har iaf.. får se om det stämmer och går över..

http://www.primapolerina.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se