VinterVild

Direktlänk till inlägg 16 april 2012

Åter här

Av vintervild - 16 april 2012 09:00

Åter på jobbet, tar tag i den missade dagen och inser att det inte är så illa som jag trodde. Som vanligt.


Försöker förstå hur jag ska överleva mitt träningsschema, men insåg just att det bara är fyra gånger kvar på baletten. Tiden går fort... O även om både stretch och koreo går i pausveckan så är jag iaf ledig från Nivå 5 den onsdagen. Sen är Akron slut i slutet av maj så i juni kommer jag bara att ha planerade klasser två dagar i veckan. Rena rama semestern! Det är bara fram till dess som jag ska överleva...


Det känns som att min OP kommer att få lida åtminstonde tills baletten är slut, men jag ska försöka orka o hinna med iaf ett pass i veckan. Det är bra OP-tid på måndagar innan stretchen...


Dags för mer jobb, mailen besvarar inte sig själva...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se