VinterVild

Alla inlägg under mars 2012

Av vintervild - 3 mars 2012 23:45

Louise var magisk på sin performance, gav min rysningar av den bra sorten. Jag är glad att jag gick även om jag extremt opepp innan. Som alltid...


Jag har fått saker från mitt hjärta som jag borde ha lyft bort för länge sedan, och trots att jag varken har taktik eller finkänslighet så gick det bra. Jag är tacksam att de runt omkring är större människor än jag.


Nu ska jag sova med två söta kissekatter i närheten (kanske tom i sängen) och längta efter OP imorrn. Fyra dagar, det har känts som en evighet.

ANNONS
Av vintervild - 3 mars 2012 19:00

Dagen har gått förbi med stretch, dop och tupplur. Snart ska jag iväg på äventyr men det kommer inte att bli allt för sent. Jag är ingen partyprinsessa och vill vara fit for fight på OP imorrn :)


Ingen stretch på måndag, det är ofrivillig ombyggnad i stretchrummet så den börjar en vecka senare. Tråkigt, men bra för min rygg som hinner bli mosad av ryggknäckaren innan Nelle får ta an den. Egen ryggstretch blir det såklart under veckan, vill inte vila den en hel vecka till :)


Rub mah belly!! 


Djuren är gosiga men saknar nog älsklingen. Det gör jag med, det gör jag med...

ANNONS
Av vintervild - 2 mars 2012 12:30

Onsdagens resultat:


  Grönt är skönt


Av vintervild - 2 mars 2012 08:15

Nu är jag gräsänka i tre veckor, bara jag och katterna hemma. Jag kommer inte att vara lugn förrens jag vet att älsklingen har landat säkert i Bangkok, någon gång mitt i natten svensk tid.


Det kommer att bli ensamt hemma, men jag kommer att vara sysselsatt. Dop och konstvernissage imorgon. Vår receptionist Louise är konstnär och ska göra en poleperformance. Jag har missat alla hennes tidigare så nu är det dags att jag går! Ska bli kul och intressant, första gången jag går på konstperformance.

Söndag blir OP, jag längtar! Vila är så tråkigt, men nödvändigt emellanåt tyvärr...

O på måndag börjar alla ny klasser på NPS och det ser jag verkligen fram emot. Ny koreo att lära mig, nya gränser att spräcka inom stretchen (kanske kan jag börja leva upp till ordet contortion) och Nivå 5 som verkligen kommer att bli en utmaning. Det kommer att bli en underbar träningsvår


Om jag hinner ska jag prova på lite yoga med. Fritid är till för att fyllas med saker! :D

Av vintervild - 1 mars 2012 10:15

Det var nyss strömavbrott på jobbet o nu ligger servarna nere o larmet piper ytterst irriterande hela tiden. Tur att internet funkar iaf :)


Lite balettinfo om mig. Jag började i somras med att gå en intensivkurs på två veckor på Balettakademien, nivå N1/N2 för Emma Idén. Hon var super och jag lärde mig massor, så mkt man kan lära sig på tio gånger :)

Blev iaf fast och gick nivå N2 i höstas och nu nivå F3 för Lottie. Lottie är bra hon med, mkt trevlig och pedagogisk. Gruppen jag går i är för 30 år och äldre (även om några yngre är med åxo) så vi går lite långsammare fram än ungdomsgrupperna känns det som. Vilket inte gör ngt, med min koordinationsförmåga o balans så behövs det :)


Vi står vid stången 45-60 minuter och övar, sedan gör vi hopp och till sist olika steg över diagonalen. Vi jobbar hårt på att lära oss "spotta" när vi snurrar, dvs vrida runt huvudet så där snyggt o snabbt för att inte bli yr. Inte så enkelt som det ser ut :P

Vi har även börjat med balans på ett ben i releve och piruetter, även om piruetterna verkligen inte är ngt att hänga i julgranen just nu.


Vi har tur som har livemusik varje gång, en trevlig pianist som brukar spela både klassiskt och ABBA/James Bond-låtar och det gör verkligen mkt för stämningen att ha levande musik.


Längtar till nästa vecka, sportlov är tråkigt...

Av vintervild - 1 mars 2012 07:30

Jag har varit en dålig människa den här veckan... Morgonlatte två dagar i rad, fy! Det får inte bli en dålig vana igen, varför ska dåliga vanor vara så lätta att slinka in i?

Annars har jag varit duktig med mina löften, jag köper ytterst sällan godis o eftersom älskligen åxo har börjat tänka på vad han stoppar i sig så köper han inte heller hem så det finns inget som suktar. Jag har inte shoppat ngt onödigt sedan årsskiftet (böcker och OP-kort är livsnödvändigheter!) och jag har hållit mig borta från morgonlatten fram till nu. O jag vet inte ens varför jag köper den för jag mår lika illa efter jag har druckit den varje gång. Det måste sluta!


Imorgon åker älsklingen. Jag verkar ha mer resfeber än vad han har, han är lugn som en filbunke med jag är stressad över att han ska glömma ngt eller bli av med insulinet eller få extremblodsockerfall när han är där borta. Önskar att jag hade lite av hans lugn, livet skulle vara enklare då.


Ingen balett idag, sportlov. Ska träna lite enkelt hemma och när älsklingen har åkt och lugnet har återvänt så ska jag försöka filma lite av det jag lärt mig på lektionerna. Ni får lova att inte skratta bara :P


Och om ni är intresserade så är jag längst fram till höger på filmerna från uppvisningen :)

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se