VinterVild

Alla inlägg under mars 2012

Av vintervild - 6 mars 2012 19:30

Hann iaf fixa med videor från i söndags. Inte så mkt att skryta om men jag satte en ny övergång från Pole Split till Superman. Inte perfekt, men helt ok!Lite framsteg på ryggfronten (även om Nelle skulle strypa mig om hon såg min ingång i chest stand).Mår fortfarande illa... Blä.

ANNONS
Av vintervild - 6 mars 2012 17:30

Det blev ingen middag med K och bebis, det blev sjukt. På förmiddagen så mådde jag bara mer o mer illa och vid lunch gav jag upp och åkte hem och lade mig i sängen för att kurera mig. Jag sov fram till nyss och fryser som en tok, men jag verkar inte ha feber. Illamåendet kommer och går och jag har petat i mig en skål med soygurth så vi får se hur det går.


Blä för att vara sjuk, vill inte missa nivå 5 imorrn :(

ANNONS
Av vintervild - 6 mars 2012 07:45

Jag borde ha lärt mig vid det här laget att inte dricka ngt innan jag gå o lägger mig, men inte... Så jag somnade senare än planerat och blev väckt mitt i natten av att missen ville gosa. Mysigt med missegos men inte när jag ville sova. Men självklart så fick han som han ville så det är en trött dag idag...


Koreoklassen igår var superkul, en ny fartfylld koreografi att lära mig och jag längtar redan till nästa gång. Koreoklasserna tar verkligen fram en annan sida av mig, jag måste bara locka fram den ännu mer så att jag tar ut allt maximalt.


Ser fram emot baletten på torsdag och har bestämt mig för att träna mer hemma. Jag har inte haft så mkt tid innan, men för att komma ngn vart så måste jag ta itu med det. Annars så kommer jag att stå o stampa på samma fläck väldigt länge innan jag kommer ngnstans. O det är tråkigt att stå på samma ställe hela tiden...

Fler videor kommer det att bli, måste ju visa att det blir framsteg :)


Men först överleva dagen. Ska träffa K och nydöpta bebisen i eftermiddag, det ska bli skoj :)

Av vintervild - 5 mars 2012 21:00

Video på mina tenduer och försökt till piruetter. Båda är riktigt usla, men en start. Ni som kan, skratta inte :P


TenduPiruetter, typ :P


Det finns iaf utrymme för förbättring, men till mitt försvar så har jag just haft koreoklass på NPS och är supertrött...

Av vintervild - 5 mars 2012 13:15

Det bästa med att vara ensamstående är att jag sover så otroligt bra. Jag blir inte väckt av att älsklingen kommer o lägger sig och jag har hela sängen att breda ut mig på. Hade missen som sällskap inatt, men han saknar älsklingen. Han brukar somna på älsklingens arm när han går o lägger sig, på grund av min udda sovstil så kan missen inte sova på min arm.

Nackdelen med att ha sängen för migsjälv är att det är svårare att komma upp på morgnarna. Jag vill breda ut mig och sova några timmar till bara för att jag kan...


Mina nyårslöften går det helt ok med, förutom att jag halkar dit på morgonlatten emellanåt. Men jag har inte shoppat några onödiga saker eller kläder bara för att de är söta och jag har bara köpt godis en gång och åt självklart alldeles får mkt på alldeles för kort tid och blev illamående. Tycker att jag sköter mig rätt bra o ska fortsätta med köpstoppet tre månader till.


Funderade på om jag skulle på OP imorrn men så blev jag inbjuden till den nydöpta o hennes mamma efter jobbet o det kan jag ju inte tacka ner till :) Jag tror att det kommer att bli en hel del pole i veckan hur som helst :)

Av vintervild - 5 mars 2012 07:45

Jag har träningsvärk idag så även om det gick dåligt igår så gav det ngt. Det är bara att kämpa på och inte ge upp, förr eller senare så kommer både hand spring och air shoulder mount!


Jag stretchade ryggen rätt mkt igår, särskilt övre delen som är stelast, och det känns bra. Det har knakat till i den som det ska till o från sedan dess och jag har insett att bästa vägen för mig är att köra mycket. Inte chest stands eller elbow stands varje dag utan att göra övningar som är bra för bröstryggen. O en del av det andra med :)

Massor med axlar, man kan aldrig ha för viga axlar...


Koreoklass idag, ska vara rocktema har jag hört. Kul! Ingen stretch pga ofrivillig ombyggnation i stretchrummet så jag blir tidig(are) hemma ikväll. Ska försöka att filma ngt balettaktigt om jag inte dör i soffan på en gång...

Av vintervild - 4 mars 2012 19:45

Hemma från OP, nyduschad och med en grapefrukt och ett glas morotsjuice till middag. Låter lite, men jag har ätit massor hela dagen och är inte det minsta hungrig...


OP gick sådär.. Jag har inte utvecklats styrkemässigt på länge och det stör mig. Jag har fortfarande inte fått tillbaka min hand spring och mina försök till air shoulder mount är mest deprimerande. Jag hoppas att en kursomgång under Daniela kan få musklerna att utvecklas igen.

Jag slarvar dessutom med massor med saker, böjda ben, halvdan straddle i Aysha och liknande. Jag blir frustrerad på migsjälv!

Jag behövde inte vara ensam idag, fina Z kom och höll mig sällskap och kom med massor med råd och tips. Så mkt som jag inte tänkte på själv, jag är så tacksam för all hjälp


Lite gick iaf, lyckades hålla en shoulder mount tuck rätt länge


 

Jag har börjat öva på en gammal goding, half moon, som jag ska göra perfekt


  Fötterna ska vara parallella med golvet


Mina ben var allt annat än sammarbetsvilliga, fick tvinga mig ner i spagat och min split var förfärlig. Ryggen var däremot på bättre humör och jag lyckades för första gången få foten till huvudet i dove pose! Båda sidor!


 

 

Så även om det kändes tungt och jobbigt och som att jag står på samma plats och stampar så fick jag avsluta med något positivt.


Imorrn är det ny koreo på gång, jag ser verkligen fram emot det!

Av vintervild - 4 mars 2012 11:00

Än så länge trivs jag bra med att vara ensamstående. Jag städar och donar, har äntligen tagit ner julstjärnorna (pinsamt sent, jag vet), gått alldeles för många vändor till soprummet och äntligen kan man se matbordet igen.

Varken älsklingen eller jag hann vara särskilt husliga innan han åkte så jag blev lämnad med lägenheten i ett smärre katastroftillstånd. Jag tar en sak i taget och eftersom jag är ensam hemma så vet jag att lägenheten kommer att se likadan ut när jag kommer hem som när jag gick. Plus en hel hög katthår förståss.


Lägenheten kommer att vara glänsande när älsklingen kommer hem igen :)


Ikväll kommer förhoppningsvis lite pole och kanske även balett för de som är måttligt intresserade av mitt privatliv :)

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se