VinterVild

Alla inlägg under mars 2012

Av vintervild - 18 mars 2012 09:15

Missen har varit i slagsmål igen, han slank precis in efter en helnatt ute och pep ynkligt när jag klappade på fel ställe. Fick rengöra, men inte kolla igenom resten av honom för att se om det fanns fler sår. Gör det sen, när han har fått sova lite o tycka synd om sigsjälv.


Sov som en stock men är fortfarande trött. Har nog sovit för mkt, igen... Ska iaf ta mig i kragen och gå till studion senare och hårdköra pole och stretch. Lite lugnt med ryggen bara eftersom jag har Stretch 4 imorrn och vill vara fit for fight då.

Har haft alldeles för dåliga matvanor på sistonde, för mkt godis och onyttigheter vilket gör att jag blir sugen på ännu mer onyttigheter. Ond cirkel, ska försöka få mig i lite nyttigt idag, och träna bort onyttigheterna :)


Men fram till dess så tänker jag inte göra ett dugg...

ANNONS
Av vintervild - 17 mars 2012 20:15

Har kommit hem efter en underbar eftermiddag med poletjejerna. Vi har ätit för mkt, pratat för mkt och haft massor med skoj. De andra begav sig ut till krogen en snabbis men jag orkade inte umgås med massor med okända människor så jag åkte hem istället. Till de jamande katterna, en mysig soffa och serier på TV:n.


Fick världens sötaste ring av Serena:


  Hello Kitty!


Imorgon blir det OP och klass, en heldag i studion. Jag har ätit för mkt o känner mig tjock så det kan behövas...

ANNONS
Av vintervild - 17 mars 2012 11:45

Lördag. Jag har sovit, tittat på serier, sovit och gjort ett halvhjärtat försök att stretcha rygg. Det sistnämnda gick inte alls bra, var stel och svag och svanken kändes som betong. Men jag gjorde ett försök iaf...


Ska träffa några av tjejerna från studion och fira St Patricks Day. Börja med sen brunch, tidig utgång och tidig hemgång. Passar en gammal tant som mig :) Ska ta en dusch, leta fram ngt grönt och bege mig om ett par timmar.


Imorrn blir det OP och ta igen klass. En vecka kvar utan älsklingen, han är orolig för att jag inte äter men jag gör inte annat än knaprar mat hela tiden. Kommer att vara en boll snart :)

Jag saknar honom, det är skönt med sängen för mig själv men resten av livet är tomt utan honom. Tittade på sorglig film igår, "Never let me go", och saknade honom massor. Jag gråter bara när jag ser sorgliga filmer och hade behövt gos deluxe.


Sömnig Shadow 

Av vintervild - 16 mars 2012 09:30

Nedräkning tills jag får smita hem och sova middag, jag är så otroligt trött. Men nu är det fredag, yay, och lång härlig helg framför mig.


Intensivkurs i balett F3/F4 inbokad i sommar, två veckor. Så det blir en danssommar iår, två veckor balett hemma och en vecka pole i Barcelona.

Vi hade lite mitterminssamtal på baletten igår, om vad vi tycker och vill göra och så.  Jag är nöjd med upplägget, det är utmanande men inte för svårt och så är det kul vilket är det viktigaste. Lottie berättade att F3 är över två terminer så vi ska fortsätta den i höst och sedan så är F4 även den på två terminer, minst. Så jag har massor med balett framför mig i livet :)


Det går framåt på kursen, ett steg i taget. Lite mer balans, lite mer kontroll, lite mer resultat. Kanske bli ngt av mina ostyriga ben till slut :)

Av vintervild - 15 mars 2012 10:45

Vi jobbade på Iron X igår och även om det är långt kvar så är det en början. Och ett konstaterande att jag absolut inte har pokerface :P


  Jag ser mer plågad ut än jag var


Tack snälla Clara för att du tog bilder och filmer


Av vintervild - 15 mars 2012 10:00

Faktiskt ingen träningsvärk men fina blåmärken på baksida lår av Jenyne tumble. Det var länge sedan jag hade sådana blåmärken :) Jag har verkligen saknat att gå klass och ha ngn som piskar på och tvingar mig att pointa och ha raka ben hela tiden. Lycka...


Det var lycka att ha sovmorgon imorse med, jag hade dött om klockan hade ringt fem igen. Nu fick jag sova till sju, vakna lugnt med morgonstretch och en hög katter som ville ha mat, vatten och gos. Lagomt.

Balett ikväll, ska hinna stretcha lite innan hade jag tänkt och har med gummiband för fötterna. Imorrn blir det tidig morgon igen för jag ska ha tidig hemgång och bara ta det lugnt i soffan. Det känns som evigheter sedan...

Av vintervild - 14 mars 2012 22:30

"Lider" svårt av post-pole-eufori efter Nivå 5 med Daniela. Helt underbart! Jag har ont överallt och kommer ha en överjordisk träningsvärk imorrn men det gör inget för jag är så lycklig...


Down split


Electric leg switch, stor förbättring!


Nu dö i sängen, tur att jag kan ta sovmorgon imorrn annars hade jag brutit ihop när klockan ringer...

Av vintervild - 14 mars 2012 11:30

Provade YinYoga igår för första gången och älskade det. Det är verkligen min grej, så annorlunda mot annat som jag gör och så välbehövligt.

Nästan allt i mitt liv går ut på att sträva mot ett mål, bli bättre på alla de sätt. Jobb, pole, stretch. YinYoga går ut på att bara vara, acceptera och finnas. Något som har saknats i mitt liv, och blir jag vigare på kuppen så är det ett plus.


Har Nivå 5 i kväll och undrar hur jag ska överleva. Hade morgonmöte så är tröttare idag än igår, hur det nu är möjligt, och utan extrema mängder koffein så hade jag somnat för länge sedan. Jag får göra mitt bästa, det kan inte gå mer än dåligt. O imorgon ska jag ha sovmorgon, annars så kommer jag inte att överleva till helgen...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se