VinterVild

Alla inlägg under mars 2012

Av vintervild - 22 mars 2012 12:30

Missen var uppe o gick när jag kom hem igår, sur över att behöva ha tratt och hungrig för maten var slut. Det första han gjorde var att slå till matskålen med tratten och hälla mat över hela golvet. Klantkatt.

Tassen ser bra ut, men det är inte populärt att tvätta. Om allt ser bra ut imorrn efter jobbet får han gå ut en sväng, innan både han och jag blir galna av att han är inne :P


Om två dagar kommer älsklingen hem, längtar! Tiden har gått fort och jag har varit sysselsatt men jag har saknat honom massor. Två ensamma nätter kvar... Kommer dock att sakna att ha sängen för mig själv, tycker om att bre ut mig :)

Jag undrar vilket skick han kommer att vara i när han kommer hem bara, det verkar ha varit utgång varje kväll under hela resans gång. Alkispojke...

Katterna kommer att uppskatta att han kommer hem iaf, jag är hemma så lite så de är rätt uttråkade båda två...


Några timmars jobb kvar, sedan tidig OP och lång, lång stretch innan det är dags för veckans balett.

ANNONS
Av vintervild - 22 mars 2012 07:30

Jag drömde en härlig dröm när klockan ringde imorse så jag ställde fram den halvtimme av bara farten för att få sova lite mer. Minns inte vad drömmen handlade om längre, o det var lite tomt utan morgonstretch men ibland måste man få vara lat.


Nivå 5 igår gick väldigt bra, vi hårdkörde trick som krävde starka axlar. Klarade det mesta även om det självklart behövs förbättring och mer styrka. Som alltid :)

Vi gjorde en ny sorts down split, från Genie till nästan Aysha och det fungerade fint. Måste vrida kroppen mer uppåt istället för åt sidan bara.


Godkänt, men inte mer


Vi avslutade med en combo: Air Invert --> Superman --> Jamilla --> Scorpio och både min Superman och Scorpio är gräsliga. Läxa!Jag kom iaf dit jag skulle


Idag balett och jag tror att jag ska köra OP och stretch på studion innan för att komma igång med utmaningen. Det låter som en bra plan :)

ANNONS
Av vintervild - 21 mars 2012 12:45

Har gått med i en utmaning som startar idag, 100 grymma dagar. Jag behöver inte göra så mkt, men tillsammans med många fler så ska jag kämpa mot mina mål.


Det tog lite tid att komma på exakt vad mina mål är, jag har ingen direkt övervikt att bli av med, jag vill inte deffa eller bli supermusklig och även om jag gärna skulle vilja jobba på min kondis så hinns det inte riktigt med när jag har pole, balett, jobb och älsklingen att se till i första hand (ingen inbördes rangordning :)).

Så helt enkelt är det att bli starkare, vigare och lyckligare i min träning.


Så. Om hundra dagar så ska jag klara:

 • konsekvent handspring
 • kontrollerad shouldermount
 • Iguana utan minsta böjda ben
 • Iron X (en önskedröm, men vissa mål måste vara högt satta :))
 • konsekvent överspagat på båda benen (varm)
 • konsekvent spagat kall
 • split (bara en gång räcker :))
 • fötter på pannan i chest stand
 • en snygg Contortion Scorpio med båda händer
 • elbow stand utan vägg
 • handstående utan vägg (även detta en önskedröm)
 • att kunna glädjas över det jag kan, inse att jag har dåliga dagar och göra det jag gör för att jag älskar det, inte för att jag känner att jag måste
 • njuta!

Om jag klarar hälften är jag nöjd.

Av vintervild - 21 mars 2012 10:30

Nu är vi hemma från veterinären, missen ligger bredvid mig och ser mer död än levande ut. Han skrämde mig rejält för en stund sedan, då trodde jag verkligen att han var död men det är bara det lugnande som sitter i.

Klon är borttagen och jag ska köpa antiseptisk salva att stryka på två gånger om dagen. Veterinären trodde inte att det behövdes antibiotika så länge jag håller det rent och fint och det tänker jag göra. Lilla snutten, det är inte lätt att vara en slagskämpe.


Har ätit tidig lunch och ska bege mig mot jobbet alldeles strax. Motivationen är inte på topp, soffan är mkt mer lockande men tror inte att chefen köper det argumentet ;)


Nivå 5 i kväll, jag har fortfarande grym träningsvärk i rygg och lår så det ska bli intressant. Jag är iaf piggare än förra veckan, fördel med trasig kisse var sovmorgon.

Av vintervild - 20 mars 2012 19:30

Imorrn halv tio ska jag och missen vara hos veterinären och laga klo. Missen går just nu runt med tratt och är allt annat än glad, han sitter mest och längtar ut och skyller allt på elaka matte...


  Sur misse


Bjuder på en video från i söndags, trots att jag är så otroligt slarvig! Slarv överallt, måste bli bättre på allt...Slarvig träning


Fördel med att filma är man ser det som är fel, nackdelen är precis densamma...

Av vintervild - 20 mars 2012 08:00

Är ännu mer mörbultad idag efter tre timmar i studion igår. Hårdträning två dar i rad är skoj men tär på kroppen.


Koreo gick bra, vi jobbade vidare med låten och jag kom ihåg en hel del från förra gången. När vi körde igenom hela så glömde jag saker till höger o vänster, som vanligt, men jag lyckades lära mig förra koreon så jag ska nog lyckas igen. Var lite trött så jag tog inte ut alla rörelser som jag hade kunnat bara...


Ryggstretch var brutal precis som förra gången. Mkt styrka och när vi gjorde bryggor och tränade uppgång så fick jag kramp i framsida lår. Aj.. Fick beröm för mina mjuka axlar, jag har jobbat på dem eftersom jag inte har så mkt annat att komma med.

På slutet fick vi prova contortion handstand, det hade gått bättre om jag inte hade varit så trött i armarna men det gick relativt bra. Det svåra är att slappna av i ryggen men forfarande ha tillräcklig anspänning i resten av kroppen för att inte ramla omkull. Måste träna på det där...


Benstretchen var en riktigt obehaglig upplevelse. I parstretchen för straddle så flyttade Nelle inte bara ut benen mot väggen utan hon drog dem först lite utåt ur leden (inte så illa som det ser ut i skrift) och det satte igång ngt helt nytt hos mig. Trots att jag inte kom alls så långt som jag brukar o kan så var det den värsta stretchkänsla jag ngnsin har känt. Inte så att det gjorde extremt ont utan jag blev skakis, hyperventilerade, fick panikkänslor och började nästan att gråta. Helt förstörd. Kan säga att resten av passet, som var bara splitträning, inte gick så bra efter den upplevelsen precis...

Tydligen är det vanligt när man aktiverar nya nervbanor och det ska tydligen inte kännas lika illa andra gången man gör det, men jag kan inte säga att jag ser fram emot nästa vecka.


Idag blir det vila, missen bestämde sig för att komma hem utan en klo igår så jag måste boka tid hos veterinär. Han börjar bli rätt dyr i drift...

Av vintervild - 19 mars 2012 07:45

Idag har jag träningsvärk på de mest underliga ställen. Jag ser det som ett tecken på att jag gjorde rätt under träningen igår :) Hade sällskap av Clara på OP och hon var snäll nog att ta några av bilderna.

Jag filmade en del, vet inte om ngt är så värt att lägga upp men ska försöka hinna o orka kolla igenom snart. Jag provade Cocoon igen och även om den är långt ifrån där den borde vara så ramlade jag inte ner. Framsteg! Men jag är feg i både den och Contortion Scorpio (som jag kan göra men inte så vackert) så det kommer inte att bli ngn hårdkörning på dessa precis.

En överraskning var att jag klarade Yogini bara sådär. Inte prefekt, men jag har kämpat med den förut och inte kommit ngn vart o så provade jag igår och den satt på första försöket. Blev mkt förvånad. Nu ska jag få den perfekt, och jobba in droppet, det är det jag är mest ute efter :)


Men nu jobb innan ytterligare tre timmars träning i studion. Underbart...

Av vintervild - 18 mars 2012 21:00

Har varit i studion och tränat i fyra timmar idag, är härligt trött och ska ramla i säng alldeles strax. Tidig morgon imorrn med möte och annat skoj.


  Pole split, framsteg men jag ser väldigt bred ut


  Keem, idealet är en perfekt split


  Closed rainbow, nedre benet ska längre ner för en finare silhuett.


Är ganska nöjd med dagen även om handspring och jag fortfarande inte är vänner. Snart hoppas jag...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se