VinterVild

Alla inlägg under mars 2012

Av vintervild - 27 mars 2012 06:45

Nackdelen med att ha älsklingen hemma är jag inte får sova på nätterna, o inte av den dekadenta anledning man kan tro. Inatt vände o vred han på sig så mkt att jag tillslut la mig på soffan ist.

Det i kombination med sen hemkomst och en osammarbetsvillig kropp resulterade i ytterst lite sömn så det kommer att bli en intressant dag idag...

ANNONS
Av vintervild - 26 mars 2012 08:00

Sommartid är inte nådigt, det var inte enkelt att komma upp imorse. Min kropp ville sova mer, inte gå upp! Men jag sitter här på jobbet iaf, vaken än så länge iaf. Det kommer att bli en lång dag...


Det är skönt att ha äsklingen hemma igen, och lite ovant. Speciellt att ha en sängkamrat igen, men jag vänjer mig nog fort. Tre veckor är inte så lång tid med tanke på hur länge vi har bott ihop.


Jag hittade kondomer i hans väska igår. Akut ångestattack, såklart. Jag frågade o han sa att han köpt dem till sin kompis som han åkte med, R. R bor i Frankrike o litar tydligen inte på franska kondomer. Om jag tror honom? Självklart, jag har inget val. Men det finns en lite del inom mig som undrar om jag inte är lättlurad och naiv och ytterligare en del som inte tycker att det spelar någon roll; hoppade han över skaklarna så var han iaf förnuftig och ansvarsfull.


Det la lite sordi på dagen, men inte mycket. Vi spenderade den i soffan med gos, film, tv-serier och våfflor. Jag somnade tom ett ögonblick, det är skönt att ha honom nära. Vad som än hände där borta...


  Våfflor i massor!!

ANNONS
Av vintervild - 25 mars 2012 15:15

Ingen OP idag, älsklingen och jag tillbringar dagen i soffan och tar igen tre veckors förlorat gos. Det är mycket gos det...

Katterna har saknat honom med och smyger omkring lite extra nöjda över att han är hemma. Själv är jag överlycklig och inser först nu när han är hemma hur mkt jag har saknat honom.


Ikväll blir det våfflor till middag, Våffeldagen är inte att förglömma!


  Gosa med mig, husse!!

Av vintervild - 25 mars 2012 11:45

En ny utmaning har jag börjat med under 100 grymma dagar, jag ska klara fler chin-ups! Har en chins-stång hemma som mest har använts till galghållare men nu har jag laddat ner en app, 20 chin-ups, som ska se till att den kommer till användning!

Började igår och gjorde andra dagen alldeles nyss. Hela två i rad klarar jag, men fler ska det garanterat bli.

Av vintervild - 24 mars 2012 20:00

Har dammsugit och skurat golvet, tvättat, diskat och torkat. Handlat mat, kattmat och medicin. Avmaskat djuren, plockat undan och hunnit ta ett bad. Lite småstretch blev det med, men nu sitter jag som på nålar och väntar på att älsklingen ska komma. Han ska ha landat iaf, och är förhoppningsvis på väg hem i detta nu.


Det känns som att han bara jobbat sent men samtidigt så är jag så darrig att jag knappt kan andas. Min älskling, hemma igen...

Av vintervild - 24 mars 2012 10:00

Sitter och slöar i soffan, ska ta mig i kragen och börja plocka undan och dammsuga snart. Om jag orkar... Har ingen motivation alls, men det är skönt när det är över...


Gjorde en liten video med fotövningar, styrka o stretch igår kväll. Tror jag måste skaffa ett liv, hemma o stretchar fötter en fredagkväll :P


Lite dålig bild, men det får duga


Jag försöker göra dem varje dag, och var noga med att inte sickla fötterna, helst ska de vinklas ut i en vinge.


 

Min högerfot är på rätt väg men vänster är ett evighetsprojekt.


Dags att ta mig i kragen o göra ngt vettigt. Jag har ingen lust alls...

Av vintervild - 23 mars 2012 19:15

Har sovit middag några timmar, efter att jag plåstrat om missen igen. Han fick gå ut imorse och klon behövde lite kärlek när jag kom hem. Hittade även ett stort sår vid svansen, men det såg inte infekterat ut som tur är men var inte populärt att peta på för det.


Har handlat mat till älsklingen så han inte behöver svälta när han kommer hem. Han hade shoppat Hello Kitty till mig idag, ser fram emot vad jag ska få. Älskar presenter! :)

En ensam natt kvar, jag tror att jag överlever. Hoppas jag...


Imorrn blir det städa hela dagen, sova och längta. Det känns som att han varit borta i evigheter och som att han åkte igår...

Av vintervild - 23 mars 2012 07:30

Snart helg och snart får jag sova... Det var inte lätt att komma upp imorse, men jag hade en ynklig misse som ville ha mat så det gick inte att somna om.


Träningen igår gick sådär. Sådär pole, sådär stretch, sådär balett.

Körde mkt Iguana på polen och mina ben vägrar att vara raka! Hela tiden en lite böj i knäna på uppgången, frustrerande. Jobbar på att komma ner rak så långt som möjligt med, fick en första bild på det:


  Ni slapp iaf mitt icke-pokerface den här gången :P


Måste jobba på styrkan...


Stretchade rygg efteråt och inga framsteg. Att hårdköra rygg dan efter ett hårt pass är kanske inte det bästa, men jag gjorde så gott det gick. Ibland känns det verkligen som ett steg fram och tre steg bakåt.


Ben gick bättre, men mina höfter har fortfarande inte hämtat sig från måndagens eskapader. Jag fick tips av Nelle att värma upp leden ordentligt innan stretch för att inte riskera skador. Ibland känner jag mig för gammal för det här...

Tog nya bilder på mina fötter, jag jobbar hårt på dem och kanske kan de bli bra ngn dag.

  Långt kvar innan tårna är i marken


Höger är bättre och har bättre utåtställning, vänster är knappt rak.


När det var dags för balett så var jag väldigt trött, men gjorde mitt bästa som alltid. En del saker gick bra, andra inte. Ett steg i taget.


Idag blir det vila och så måste jag börja städa inför älsklingens hemkomst. Jag önskar att jag kunde säga att det har varit mindre stökigt hemma när han varit borta, men så är inte fallet. Vi är lika stora lortgrisar båda två.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se