VinterVild

Direktlänk till inlägg 30 mars 2012

Friday I'm in love

Av vintervild - 30 mars 2012 07:45

Trött, som vanligt. Vaknade halv fem och somnade inte om, denna gång på grund av den dekadenta anledning man kan tro. Kärleken övervinner allt, men jag har lätt att fastna och att närma mig hysteri. Det är inte lätt att vara jag...


Baletten igår gick bra även om mitt minne var extra dåligt och fötterna extra osammarbetsvilliga. Vi fick lite skäll för att vi inte kom ihåg kombinationerna och vi har blivit lite bortskämda med att titta på Lottie när vi ska göra dem, men nu är det slut med det.

Vi började nosa på fjärde position, bara demi-plié men det blir nog mer i framtiden. Vi utvecklade även pas de bourrée och gjorde dem pique. Vackrare och enklare tyckte jag, och tydligen en sak som bara tjejer gör, killar får hålla sig till den med raka ben.

Gjorde piruett ett helt varv, gick sådär o såg nog gräsligt ut men kul var det.

Jag måste träna på balansen när jag står på ett ben i demi-pointe, jag är alldeles för rörlig just nu. Träna, träna.


Får se om jag orkar träna i eftermiddag, det blev mindre sömn än jag planerat och jag fungerar dåligt trött. Speciellt när den gosiga sängen finns alldeles i närheten...

 
ANNONS
 
Malin

Malin

30 mars 2012 09:05

Skönt du verkar lite gladare idag? :) aldrig kul med ångest.

Ja hon har många roliga och utmanande på sina DVDer. Har fått ganska snabba resultat med vissa stretcher, typ straddeln. :)
Jaaa, hade varit kul! :D Behöver lite styrketips! ^^

http://meandmypole.blogg.se

 
signe

signe

30 mars 2012 12:03

Åh det skulle vara jättekul att köra tillsammans någon dag, jag är ju inte alls på din nivå men lite sällskap kan jag erbjuda. :)
Jag kör OP i princip varje fredag, förutom denna pga ryggen, så det är bara att säga till någon gång.

http://svettigmenstolt.shapemeup.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se