VinterVild

Direktlänk till inlägg 27 mars 2012

Fortfarande vaken

Av vintervild - 27 mars 2012 12:00

Jag har överlevt förmiddagen och känner mig inte så trött som jag helt logiskt borde. Det kommer säkert imorgon istället, det brukar göra det...

Har varit på möte tills nu, några timmars jobb kvar o sen tänkte jag masa mig iväg på OP. Älsklingen kommer inte hem förrens runt sju så jag tänkte passa på, men det beror på hur väldigt trött jag känner mig.


Vi gjorde det sista på koreon igår o den är helt super! Snabb, men vi har många gånger kvar att nöta in den på så det kommer att bli jättebra. Jag slapp vara med på filmen den här gången, heheh. Hade redan smitit iväg till ryggstretchen då.

Ryggstretchen gick bra, var mest styrka och axlar men det kan man aldrig få för mkt av. Vi gjorde impro på slutet som alltid och det går bättre o bättre. Känner mig fortfarande allt annat än graciös, men jag hoppas att det kommer med erfarenhet.

Benstretchen var en timme split och det gick mkt bättre än förra gången vilket iofs inte var ngn större bedrift med tanke på hur det gick förra veckan. Jag är nöjd och vi fick en del styrkeövningar för att få till en snygg straddle på stången och inte bara på golvet.


Nu försöka hålla mig vaken tills det är dags att sluta o hoppas att jag orkar med lite op med.

 
ANNONS
 
Malin

Malin

27 mars 2012 16:05

Hoppas jag med! Hoppas du slipper oroa dig! :)

http://meandmypole.blogg.se

 
Malin

Malin

28 mars 2012 09:41

Vad var de för övningar? :)

http://meandmypole.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se