VinterVild

Direktlänk till inlägg 8 mars 2012

Danslycka

Av vintervild - 8 mars 2012 23:00

Nybalettad och alldeles för pigg för att sova för att gå upp kl fem imorrn bitti. Har lite ont i halsen med, men det skyller jag på att den blev mosad när jag gjorde chest stand. Imorrn ska jag jobba, en dag till i ineffektivitetens tecken och jag kommer att dö av tristess.


En liten sammanfattning av vad vi gjorde på baletten kommer imorgon, men jag kan redan nu säga att jag inte kommer ihåg i vilken ordning vi gjorde allt. Mitt minne är bra men kort, som det heter.

Frågade åxo när man brukade få börja med pointeskor o Lottie sa "Om många år när man är väldigt stark". Så inte nästa vecka då ;) Det gör mig inte så mkt, jag är nöjd som det är och skulle antagligen bryta fötterna av mig med tanke på min bristande balans o allt.

Jag vet att det finns pointekurser från nivå F5 men det dröjer nog innan jag är där. Känns som att F3 och F4 kan gås några gånger först.


Nu försöka sova några timmar innan klockan kommer att ringa alldeles för tidigt.

 
ANNONS
 
Rebecca [Dans och foto]

Rebecca [Dans och foto]

9 mars 2012 18:11

Jättefin blogg, älskar allt stretchingsnack! :)

http://becie.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se