VinterVild

Direktlänk till inlägg 8 mars 2012

När man har tråkigt...

Av vintervild - 8 mars 2012 16:45

Hade tråkigt så körde lite ryggstretch. Jag lyckades ta mig upp i chest stand helt med muskelkraft två gånger, är så stolt! Testade en tredje gång, men då var jag alldeles för trött.

Kan även balansera i elbowstand några sekunder nu, o kan då även släppa efter och komma djupare ner. Snart kanske jag kan göra den helt utan vägg...


Katten ville åxo vara med på ett hörn


Om två timmar är jag på väg mot baletten, ska bli skönt att komma ut huset på riktigt för första gången på flera dagar. Jag åt nyss det första riktiga målet mat sedan i måndags, jag är mkt dålig på att äta när jag sjuk...

 
ANNONS
 
Emelie

Emelie

8 mars 2012 19:09

Vad duktig du är! Vilken dröm att kunna göra så där! Vart börjar man egentligen? Jag är rätt flexibel i nedre delen av ryggen men inte alls i övre, har du några tips på övningar man kan göra för att bli mer flexibel i ryggen?

Verkligen jättefin video, musiken var så perfekt till :)

http://emeliewase.se

 
Malin

Malin

8 mars 2012 20:21

Nej tänkte på den scorpio. (tror jag att den heter) :)

http://meandmypole.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se