VinterVild

Direktlänk till inlägg 5 mars 2012

Träningsvärk

Av vintervild - 5 mars 2012 07:45

Jag har träningsvärk idag så även om det gick dåligt igår så gav det ngt. Det är bara att kämpa på och inte ge upp, förr eller senare så kommer både hand spring och air shoulder mount!


Jag stretchade ryggen rätt mkt igår, särskilt övre delen som är stelast, och det känns bra. Det har knakat till i den som det ska till o från sedan dess och jag har insett att bästa vägen för mig är att köra mycket. Inte chest stands eller elbow stands varje dag utan att göra övningar som är bra för bröstryggen. O en del av det andra med :)

Massor med axlar, man kan aldrig ha för viga axlar...


Koreoklass idag, ska vara rocktema har jag hört. Kul! Ingen stretch pga ofrivillig ombyggnation i stretchrummet så jag blir tidig(are) hemma ikväll. Ska försöka att filma ngt balettaktigt om jag inte dör i soffan på en gång...

 
ANNONS
 
Ingen bild

minnie

5 mars 2012 11:14

Kan inte du skriva om lite övningar du gör för axlar & bröstryggen. Gärna en beskrivning av hur man ska ligga på yogablock också + övningar för att stärka ryggen så att man såsmåningom kan göra cheststands. Vi har ingen bra ryggexpertis där jag tränar- funderar på att ta ett privatpass på NPS när jag är i sthlm men skulle vilja börja förbereda fram tills dess så att det ger mer..

vintervild

5 mars 2012 15:10

Hej!

Jag har gjort ett inlägg med ryggövningar: http://vintervild.bloggagratis.se/2011/08/29/6135464-ryggovningar/

Men en privatlektion med Nelle kommer att ge tusen gånger mer, jag gör säkert massor med fel på videon :P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se