VinterVild

Alla inlägg under februari 2012

Av vintervild - 12 februari 2012 19:30

En söndag utan pole, en oändligt lång söndag. Gjorde ett lamt försök att stretcha rygg hemma, men gav upp rätt snart. Allt eller inget så jag tittar på Dexter och väntar på att maten ska levereras hem. Älsklingen jobbar och kommer att komma hem sent, sent så det är bara jag idag. Och de fyrbenta, men de övergav mig när jag tog ett varv med dammsucken tidigare.


Mina knän är fortfarande inte på gott humör, men de känns inte av så länge jag inte står på knä så jag tänkte göra ett försök med koreo o stretch imorrn. Inget knästående där hoppas jag :)

Förkylningen är på nedgång, jag har inte ont i halsen eller ngt så jag behövde bara sova en massa. Som vanligt... Jag hoppas att den håller sig borta, har inte tid att vara sjuk. Bara att missa balett och en OP får mig att klättra på väggarna...


Elina, min gamla roomie, bad om lite stretchtips så jag ska försöka knåpa ihop ett inlägg senare. Jag hoppas att det hjälper ngn iaf :)

ANNONS
Av vintervild - 12 februari 2012 08:45

Jag kom iväg till Dansens hus trots en ofrivillig kropp. Vi var en hel del från studion där så jag slapp vara ensam i dansens värld...


Det var en annorlunda upplevelse med kryckor, tåspetsskor en masse, nakna överkroppar och det mer eller mindre sublimt sexuella. Ömsom överväldigande, ömsom underligt.


      Bilder från Dansens hus


Jag önskar att jag kunde säga att det var gåshudsframkallande och perfektion, men riktigt så bra var det inte men jag tyckte ändå om det och skulle nog se den igen om jag fick chansen. Man missar alltid något första gången.


Några saker fick det mig att inse:

  • kroppskontroll - I have none
  • give me pointe shoes!!
  • jag behöver banta :P
  • jag vill aldrig sluta dansa...

Idag hade varit en perfekt dag att spendera i studion för älsklingen ska jobba hela eftermiddagen, men min osammarbetsvilliga kropp kräver vila så jag och katterna får krypa upp i soffan och mysa istället.

ANNONS
Av vintervild - 11 februari 2012 12:00

Vaknade med halsont, snuva och extrem frusenhet imorse. Inte bli sjuk!! Hinner inte, varken på jobbet eller i träningen :( Min kropp blev deprimerad när den inte fick balett och hämnas nu. Elaka kropp...


O jag som ska på dansföreställning ikväll, inte för att jag känner mig så pepp just nu men jag hoppas att jag mår bättre framåt eftermiddagen o inte sämre.


OP o styrka imorrn är iaf helt uteslutet, jag hoppas verkligen att jag kan vara med på koreon och ryggstretchen som jag ska ta igen på måndag. Fina Z har börjat blogga igen o hennes framsteg gör mig peppad på stretch deluxe! Men inte om jag är sjuk :(


Nu ska jag ligga i soffan ett slag och tycka lite synd om migsjälv...

Av vintervild - 10 februari 2012 07:15

Kallt... -17 grader visar termometern på, inte undra på att katterna vägrade att gå när jag öppnade dörren. Smarta missar, jag hade väldigt gärna vänt och gått o lagt mig igen om jag hade fått.


OP igår gick rätt bra, jag körde igenom koreon några gånger och lekte lite på stången. Jag bad Lousie filma när jag gjorde inget speciellt och hon föreslog att jag skulle prova en Special K och det gick!! Den är inte platt än, men den kändes stabil och säker. Så lycklig!!!


"You come on just like Special K"


Gjorde min dag :)


Körde lite inverts o shoulder mounts, men kände mig svag och sliten och upptäckte mot slutet att mina knän hade svullnat upp. De gjorde inte ont, men kändes lite mysko så jag stretchade rygg o hoppade sen över baletten. Dumma knän... De är fortfarande inte på gott humör så jag ska konsultera Google o se vad det kan vara. O hoppas att det går över snabbt!


Körde lite ryggstretch som sagt o lyckades med en något bättre chest stand:


  Fötter ska till huvudet!


Jag kan faktiskt skymta mina fötter redan där, men det beror mest på min hals o inte på min rygg ^^


Fördelen med balettlösheten var att jag kom hem tidigt och kände mig faktiskt pigg imorse. Ett tag iaf... I eftermiddag blir det middag hos mamma o pappa, jag hoppas att de har varmare hemma än vad vi har...

Av vintervild - 9 februari 2012 15:30

Sitter och tittar ut på snöandet och känner mig inte alls pepp för varken OP eller balett idag. Desto mer för att åka hem och somna i soffan, trots att jag inte är så trött. Mest omotiverad och orkeslös. Träna är jättekul, men tanken på att ta mig genom stan i snö o blåst till en iskall polestudio och sedan komma hem sent, sent ikväll för en tidig morgon imorgon känns inte så lockande precis.


Om det bara kunde sluta snöa o komma lite sol så skulle allt kännas mkt lättare. Det är åtminstonde inte mörkt ute när det är dags att gå, men jag längtar en aning efter sol och värme. Kanske för att jag fryser konstant, vare sig jag är inne eller ute.


Men det är bara att ta mig i kragen och pallra mig iväg. Jag kan lika gärna frysa i studion som hemma o baletten är underbar bara jag kommer dit. Sömnbristen till trots.

Av vintervild - 9 februari 2012 07:45

Hade ett hårt ryggpass igår, har ont överallt. Precis som det ska vara :) Jag vet inte om flexibiliteten går så mkt framåt på ryggfronten, men jag blir starkare iaf. Alltid ngt...


Ben gick bra med, Nelle skrattade lite diaboliskt när vi var klara med straddle för hon var så nöjd att hon fått oss att sitta i split i 20 min var utan att vi ens märkt det ^^


  Gårdagens resultat


Jag har anmält mig till nästa omgång med, det blir fyra klasser den här gången! Koreo, ryggstretch och benstretch efter varandra på måndagar (jag kollade med Nelle, hon sa att det skulle funka) och Nivå 5 på onsdagar. Det kommer att bli åtta intensiva veckor, men älsklingen är borta de tre första så jag måste ju ha ngt att sysselsätta mig med.

Men efter nästa omgång ska jag nog ta det lite lugnare, vilotider krävs emellanåt.


Idag är det massage på jobbet, lite OP och balett. Imorgon är det fredag o jag vill vara ledig!! I ett annat liv kanske...

Av vintervild - 8 februari 2012 08:00

Ska man bli fundersam när ens älskling vill skicka en i säng innan sju på kvällen? Visserligen så sov jag praktiskt taget i soffan men lite gos hade jag velat ha. Nu så var jag uppe ända till åtta (så sent!) så han blev tvångsgosad med vare sig han ville eller inte.


Trött dag idag med. Inte ont i halsen som tur är, känner mig inte helt hundra men det beror nog på att jag fryser konstant både hemma och på jobbet. Jag vill ha varmt o skönt!!! Jag tycker om vinter, men då ska det vara varmt inomhus iaf.


  Katten fryser nog inte iaf med all den pälsen


Jag vill ha semester...

Av vintervild - 7 februari 2012 11:30

Ont i halsen igen. Inte mkt, men tillräckligt. Frusen, men det kan bero på det mesta... Blä, vill inte bli sjuk!


Hem till varm soffa, te och gosiga katter efter jobbet. O imorrn ska jag vara frisk!!!

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se