VinterVild

Alla inlägg under februari 2012

Av vintervild - 20 februari 2012 08:00

Det började att ljusna redan när jag gick till bussen imorse, vi är verkligen på väg mot ljusare tider. Det känns bra, det kändes även som att jag hade försovit mig fram till sena eftermiddagen. Är van vid kolmörker fram till lunch...


Mina battle scars känns bra, ögat är mindre svullet och det sydda kliar vilket betyder att det håller på att läka. Fortfarande ingen blåtira men min kind, som jag tog emot mest med, börjar bli en aning blå.

Jag är inte avskräckt utan ska till studion för kore och ryggstretch idag. Jag har inte vett nog att bli avskräckt, fråga mina föräldrar. Att jag överlevde min barndom är nog mer tur än skicklighet...


Dags för jobb först, ska se om jag lyckas ta mig igenom dagen utan att ngn märker ngt. Jag har redan träffat tre jobbarkompisar o ingen såg ngt alls...

ANNONS
Av vintervild - 19 februari 2012 18:09

  Blommor till mamma


 

Mer blommor


 

Svartan och gular leker som galningar


 

Mördarhundar!!!

ANNONS
Av vintervild - 19 februari 2012 12:00

  FTW!  Bästa Jade hittills, kan bara bli bättre

Av vintervild - 19 februari 2012 11:49

Gårdagen spenderades med att sova mest hela tiden. Jag gick in till älsklingen vid tolv för att gosa lite, somnade o sov till fem på eftermiddagen. Åt lite mat, såg en film och i säng igen vid tio för att sova ytterligare tolv timmar. Jag hade antagligen fått en lätt hjärnskakning så sova var allt min stackars hjärna ville.

Jag är lite besviken, dock. Ingen blåtira än, bara lite lilaaktig på ögonlocket. Hmpf, hade förväntat mig ngt värre.


Idag blir det ingen OP. Inte för att jag slog mig i fredags utan för att världens bästa mamma fyller 60 år idag! Hipp hipp hurra!! Inget stort firande, bara familjen men det är lagomt. Nästa lördag så ska vi på musikal och middag innan, som mamma o pappa fick i julklapp, så det går som firande det med.


Av vintervild - 18 februari 2012 11:15

Battle igår på studion var superskoj som vanligt, avslutet blev lite abrupt för mig bara. Efter att battlet var klart så lekte vi lite o jag skulle prova en cocoon bara för att ha en före-bild. Dock var jag alldeles för trött och hal och det hela slutade med närkontakt med golvet. Golvet vann och jag fick åka till akuten för att sy ihop ett sprucket ögonbryn.

Karolina och Toubab tog mycket väl hand om mig efter fallet och Nelle och Johan var snälla och kom till studion på en gång och Johan skjutsade mig till akuten, Karolina följde med. Jag kände mig mycket omhändertagen och fick sedan skjuts hela vägen hem så jag slapp ta pendeln i träningskläderna.


Jag känner mig mest skamsen över att jag klantade mig och störde allas fredagsplaner, i övrigt så mår jag bra förutom att det var väldigt svårt att bara sova på ena sidan.

Bild kommer när blåtiran har utvecklats.

Av vintervild - 17 februari 2012 07:30

Härliga träningsvärk. Det blev en långkörare i studion igår, kom vid fyra och gick till baletten halv åtta. Underbart... Körde rätt lugnt, men länge så det känns i kroppen idag.

Fick lite på film, bland annat så klarade jag en perfekt Russian split på rätt ben, helt rak blev den! Yay!


Baletten gick bra den med, tog mkt på benen med alla hopp och lyft och balans på ett ben. Inte så mkt balans igår, ramlade mest omkull. Men jag försöker!

Vi började med piruetter igår med, eller vad som en gång i framtiden förhoppningsvis blir piruetter. Just nu är det bara snurr ett halvt varv (med lite tur) med en form som skulle få en professionell ballerina att gråta. Men man måste börja ngn stans, eller hur?


I Z:s anda så stretchade jag ryggen hemma innan jag gick till träningen. Inga stora framsteg, men jag kan se lite mer av mina tår nu. Försökte stretcha efter OP, men då var jag alldeles för trött i ryggen för att det skulle ge ngt.


Idag har vi battle i studion igen, ska bli superkul. Undrar bara hur mkt jag orkar efter gårdagens bravader :P

Av vintervild - 16 februari 2012 09:15

Inget jobb idag, det säkra före det osäkra (o så är det så skönt att få sängen för mig själv när älsklingen har gått till jobbet). Men OP o balett blir det, jag behöver lite utlopp för min energi eftersom det inte blev ngn träning igår.


Duktiga Z har gjort läskigt bra framsteg på ryggavdelningen, jag är mkt avis och sporrad att stretcha rygg som en tok. Jag tror att jag ska börja redan efter frukost.

Av vintervild - 15 februari 2012 17:15

Ingen stretch idag, min mage ville inte alls gå o träna. Men jag hoppas verkligen att jag klarar ett långt OP-pass och balett imorrn, annars så kommer jag att klättra på väggarna...


Fördelen är att jag kanske kan hinna träffa älsklingen idag, yay! Måste se det positiva i allt :)

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se