VinterVild

Direktlänk till inlägg 29 februari 2012

Nedräkning

Av vintervild - 29 februari 2012 09:15

Snart åker älsklingen iväg till utlandet och lämnar mig och djuren alldeles ensamma. Just nu så längtar jag efter att han ska åka så att jag kan vänja mig vid den nya verkligheten som ensamboende. Kanske blir det för perfekt?


Kort jobbdag idag, ska få fina, nya naglar och eftersom det inte är ngn pole så blir jag hemma tidigt för en gångs skull. Med tanke på att det just nu ser ut som att vi har hundra katter och inte bara två så är det dags för dammsugning, om jag orkar. Tror att jag ska vara huslig och göra en storstädning när älsklingen är borta, det är enklare när jag är ensam och får lyssna på min egen musik :) O så kan jag städa undan hans saker som jag tycker dräller framme, hehehe.


Det kommer att bli mkt träning när älsklingen är borta, nu kan jag vara borta varje dag i veckan utan att ha dåligt samvete om jag skulle vilja. Håller på att planera in en resa till Elina i Gävle över en dag och har en session med min kotknäckare inbokad nästa söndag. Det behövs, min rygg knakar oroväckande mycket.


Massor med kissegos blir det med, hittade katten i tvättkorgen imorse. Hon kanske ville bli ren?


  Mjau!

 
ANNONS
 
Vickan

Vickan

29 februari 2012 12:41

Naaaw, söta kissen :)

SV: Jo, det beror väl på lite, man ska väl ha styrkan och balansen osv, nåt sånt.
Emelie som jag länkade till, hon började efter en termin. men det är ju hemskt olika.

Men ja, man känner ju att det finns hopp :)

Men hon kan gå upp på tårna utan skor! Jag får superont när jag ser det bara. Jag kan ju gå upp i andra skor, men då får man lite stöd eller nåt sånt, men utan skulle jag aldrig testa.. :)
Det ska man inte heller om man inte har den styrkan, men nä, jag skulle aldrig våga ens haha :)

http://www.primapolerina.net

 
Lesly Valencia

Lesly Valencia

29 februari 2012 14:40

Hej hej. Vad roligt med mycket träning och ensam hemma. Ska du träna balett då för studion är väll på uppehåll :) Så söt kissekatt. Vad skulle man göra utan sina husdjur :)

http://leslita.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se