VinterVild

Direktlänk till inlägg 28 februari 2012

Get a grip!

Av vintervild - 28 februari 2012 10:45

Att det är svårt att få grepp om stången när man kör pole är ingen hemlighet, när jag började så var jag övertygad om att vår instruktör hade klister på händerna för att inte glida ner. Jag blev mkt förvånad, och imponerad, när hon sa att hon inte hade ngt hjälpmedel alls. Hon rekommenderade att inte använda grepphjälpmedel i början utan jobba upp styrkan i händer och armar och det är jag väldigt glad över.

Jag började inte använda hjälpmedel förren rätt sent och jag försöker vara sparsam. Oftast räcker det att torka av stången med en trasa och alkohollösning och sig själv med en handduk. Handskar och liknande känns mest som de stjälper istället för hjälper...


Ibland har jag inget val, dock. Speciellt på vintern när varken jag eller stången blir varm hur mkt jag än värmer upp oss båda och då har jag två favoritprodukter:


Dry Hands till händer


Firm Grip till resten av kroppen 


 

Firm Grip sprejas på där man behöver för ett bra grepp. Ytterst bra när man är så kall att det inte går att klättra upp för stången och Cross Ankle release är förenat med livsfara, och så luktar den underbart. Nackdelen är att man kan sitta lite för bra emellanåt och det kan låta ordentligt om man glider.


Jag gör mitt bästa för att klara mig utan hjälpmedel, men dessa två är mina räddare i nöden och på tävling/uppvisning så är de ett måste!

 
ANNONS
 
Signe

Signe

28 februari 2012 11:36

Det där lät ju bra, var hittar man sprayen? (dry hands har jag redan.)

http://svettigmenstolt.shapemeup.se

 
Malin

Malin

28 februari 2012 17:21

Jag kämpar på! :D Vred höfterna idag när jag tränade spagaten och då kom jag ju såklart inte ner! :P Gah! Men de ska gå! ^^
Försöker att göra iaf något litet varje dag med. Men börjar komma igång nu igen så de blir nog bra snart! :)
Bra inlägg! Har dock motsatta problemet! Handsvett och svettas en hel del så glider av pga de istället. :( Inga bra tips där? :P

Kul med pole/yoga resan? :) Blir lite avis! ;)

http://meandmypole.blogg.se

 
signe

signe

28 februari 2012 20:18

Sv: Jag kanske har den, men minns inte vem det var som kom 2a. Tyvärr har jag inte namnet på alla heller. Men om du minns klädsel och utseende så kan jag kolla igenom de filmer jag inte laddat upp ännu. :)

http://svettigmenstolt.shapemeup.se

 
Signe

Signe

29 februari 2012 07:41

Jag hade tyvärr inte video på just henne, det jag kan tipsa om är att köpa dvdn från tävlingen? Har själv tänkt göra det och sitta och gotta mig i all inspiration. =)

http://svettigmenstolt.shapemeup.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se