VinterVild

Direktlänk till inlägg 28 februari 2012

Om allt och inget

Av vintervild - 28 februari 2012 07:30

Jag blev mkt deprimerad när jag vaknade imorse o insåg att det bara var tisdag. Vet inte vad min hjärna hade bestämt att det var för dag, men inte tisdag iaf. Lördag hade varit trevligt...


Idag har vi uppvisning av det vi har lärt oss på koreoklassen. Vi tränade för fullt igår o det är alltid två saker som jag missar: en spin och inverten. Hur svårt kan det vara?!? Väldigt, tydligen.. Lyckades med konststycket att missa stången med benen när jag gjorde invert och damp ner på andra sidan, mkt förvånad. Alltid lär man sig ngt :P

Det blir träning innan uppvisningen, förhoppningsvis så får jag till mina två nemesisar.


Resten av veckan ska bli vila har jag bestämt. Hur bra det kommer att gå vet jag inte, men jag ska göra ett försök iaf. Vila behövs emellanåt men det är svårt när man älskar det man gör. På söndag ska jag gå iaf, tjuvträna lite inför nya omgången :)

Jag har dessutom lyckats få en liten sträckning i höger hamstring, igen, som måste läkas innan jag kan plåga livet den på nytt.


Jag blir inte ensam på den underbara resan till Barcelona, två tjejer från studion kommer att göra mig sällskap! Yay! The more the merrier :) Allt är bokat nu, även flyget är fixat o nu väntar jag bara på att det ska bli slutet av juli. Det ska bli helt underbart.


Ingen balett den här veckan, det är sportlov, men jag har lovat migsjälv att träna själv. Tenduer och relever för att stärka fötterna. Fick en fin balettblogg tipsad för mig och nu jobbar jag för att få inskaffa tåspetsskor.


Dags för jobb.

 
ANNONS
 
Clara

Clara

28 februari 2012 09:27

Åh har ni uppvisning idag! Jag ska operera min visdomstand men kommer om jag inte är allt för svullen..

http://collman.blogg.se

 
Signe

Signe

28 februari 2012 09:52

Missade du stången vid invert? Ja, det skulle definitivt gjort mig förvånad. Du kanske är för stark och tog i lite för mycket. ;-)

http://svettigmenstolt.shapemeup.se

 
Signe

Signe

28 februari 2012 09:59

Sv: Haha, försöker se det framför mig. =) Lycka till idag!

http://svettigmenstolt.shapemeup.se

 
Vickan

Vickan

28 februari 2012 20:16

Jippie! Jag tror säkert du är redo för tåspets snart eller om du redan är det, du har ju fina fötter. vad säger dom på baletten? :)

Jag fuskar ju och det är inget jag är stolt över, men dock har jag ju gått på tårna sen jag var liten i diverse olika skor, så jag tror jag stärkt fötterna och tårna på nåt sätt :)

Men självklart är det som en stor dag och ärofyllt den dagen man typ är godkänd att få börja med tåspets :)

Men ja, lycka till :)

http://www.primapolerina.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se