VinterVild

Direktlänk till inlägg 27 februari 2012

Kort om allt

Av vintervild - 27 februari 2012 08:00

Ny måndag, ny vecka. På fredag åker älsklingen till varmare breddgrader och lämnar mig och djuren ensamma i tre veckor. Det ska både bli skönt att få egentid i lägenheten och att inte ha dåligt samvete för att jag tränar så mkt men jag kommer självklart att sakna honom med. Fast att ha sängen för mig själv kommer att bli underbart, hehehe...


Tog bort stygnen i fredags så jag slipper fastna i saker hela tiden. Det läker fint och kommer nog inte att bli ngt stort ärr när det är klart.


Ingen träning på tre dagar och jag klättrar nästan på väggarna. Tur att vi har sista koreoklassen idag så att mitt dansbehov blir stillat.

Jag ska försöka att vila fram till nästa omgång börjar om en vecka, bara lite morgonstretch och fokus på fötter, men jag får se hur det går. Behöver mina polefixar.

 
ANNONS
 
Emelie

Emelie

27 februari 2012 10:55

Sv: Ja, tredje underbara terminen är påbörjad men ibland undrar jag om jag skulle ha gått nybörjarkursen fler gånger, är ju så otroligt svåra övningar. Jag som aldrig har gått på varken sport eller dans innan har ju noll koordination eller teknik men jag har märkt att man kommer väldigt långt på enbart vilja. Vadmusklerna har vuxit sig stora, de var nästan obefintliga innan ;)

Jag blir så glad när jag märker att fler dansar balett, det är verkligen den finaste formen av dans. Hoppas ni vill blogga lite om er balett också, älskar ju att läsa om det. Baletten har verkligen tagit över mitt liv, positivt för det mesta men ibland kommer jag på mig själv med att dansa på väg till köket eller sovrummet... Brinner verkligen för det om man säger så :D

Så kul att du håller på med pole också, saknar verkligen det. Höll på med det mycket för några år sen men har svårt för det nu eftersom jag har en whiplashskada. Då är baletten lite mer skonsam för kroppen, som tur är. Hade inte överlevt utan den!

Tack för komplimangen! Känner inte själv att jag är vidare duktig men blir glad av fina kommentarer :)

http://emeliewase.se

 
Malin

Malin

27 februari 2012 13:24

Eller hur!? De kändes jättebra och rakt när jag satt i de men sen kollade jag på fotot och tänkte liksom WTF?! :P testade igår igen och kom lite rakare. Bakre knäet är vänt neråt och benen är raka annars. Får öva öva öva :)
tack! :D

http://meandmypole.blogg.se

 
Malin

Malin

27 februari 2012 21:18

De känns där fast den dagen var jag både trött och hade träningsvärk. Har inte tränat spagat eller split speciellt mycket sen efter jag va sjuk. Har liksom inte kommit igång än. :) Han en hel drös med DVDövningar från Felix Cane och Alethea Austin bland annat. :) Har tagit tag i övningar idag igen så får väl hoppas på snabba resultat! :D Tack för tipsen!
Hur ofta stretchar du?

http://meandmypole.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se