VinterVild

Direktlänk till inlägg 26 februari 2012

Dinner and a show

Av vintervild - 26 februari 2012 09:45

Igår var hela klanen på galej. Först middag på Wagamama, helt underbar mat och dryck och eftersom vår servitris var lite förvirrad o glömde älsklingens efterrätt så fick vi den gratis.


  Omnomnom


Sedan var det dags för Spamalot på Oscarsteatern, julklappen som mamma o pappa fick. Det var kul fast Monty Python är inte riktigt min humor.


  Showtime!


En lycka kväll :) Det är kul när hela familjen gör ngt tillsammans, och med de "ingifta" blir vi några stycken.


Imorse blev jag väckt av att älsklingen hade lågt blodsocker runt halv åtta. Det var länge sedan sist och tur att jag vaknar så jag kan peta i honom en dextrosol och ställa lite kontrollfrågor. När han minns vad jag heter så är han ok igen. Hoppas att han överlever i Thailand, kommer att vara orolig...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se