VinterVild

Direktlänk till inlägg 20 februari 2012

Måndag morgon

Av vintervild - 20 februari 2012 08:00

Det började att ljusna redan när jag gick till bussen imorse, vi är verkligen på väg mot ljusare tider. Det känns bra, det kändes även som att jag hade försovit mig fram till sena eftermiddagen. Är van vid kolmörker fram till lunch...


Mina battle scars känns bra, ögat är mindre svullet och det sydda kliar vilket betyder att det håller på att läka. Fortfarande ingen blåtira men min kind, som jag tog emot mest med, börjar bli en aning blå.

Jag är inte avskräckt utan ska till studion för kore och ryggstretch idag. Jag har inte vett nog att bli avskräckt, fråga mina föräldrar. Att jag överlevde min barndom är nog mer tur än skicklighet...


Dags för jobb först, ska se om jag lyckas ta mig igenom dagen utan att ngn märker ngt. Jag har redan träffat tre jobbarkompisar o ingen såg ngt alls...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se