VinterVild

Direktlänk till inlägg 19 februari 2012

Sömntuta

Av vintervild - 19 februari 2012 11:49

Gårdagen spenderades med att sova mest hela tiden. Jag gick in till älsklingen vid tolv för att gosa lite, somnade o sov till fem på eftermiddagen. Åt lite mat, såg en film och i säng igen vid tio för att sova ytterligare tolv timmar. Jag hade antagligen fått en lätt hjärnskakning så sova var allt min stackars hjärna ville.

Jag är lite besviken, dock. Ingen blåtira än, bara lite lilaaktig på ögonlocket. Hmpf, hade förväntat mig ngt värre.


Idag blir det ingen OP. Inte för att jag slog mig i fredags utan för att världens bästa mamma fyller 60 år idag! Hipp hipp hurra!! Inget stort firande, bara familjen men det är lagomt. Nästa lördag så ska vi på musikal och middag innan, som mamma o pappa fick i julklapp, så det går som firande det med.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se