VinterVild

Direktlänk till inlägg 18 februari 2012

Battle royal

Av vintervild - 18 februari 2012 11:15

Battle igår på studion var superskoj som vanligt, avslutet blev lite abrupt för mig bara. Efter att battlet var klart så lekte vi lite o jag skulle prova en cocoon bara för att ha en före-bild. Dock var jag alldeles för trött och hal och det hela slutade med närkontakt med golvet. Golvet vann och jag fick åka till akuten för att sy ihop ett sprucket ögonbryn.

Karolina och Toubab tog mycket väl hand om mig efter fallet och Nelle och Johan var snälla och kom till studion på en gång och Johan skjutsade mig till akuten, Karolina följde med. Jag kände mig mycket omhändertagen och fick sedan skjuts hela vägen hem så jag slapp ta pendeln i träningskläderna.


Jag känner mig mest skamsen över att jag klantade mig och störde allas fredagsplaner, i övrigt så mår jag bra förutom att det var väldigt svårt att bara sova på ena sidan.

Bild kommer när blåtiran har utvecklats.

 
ANNONS
 
Vickan

Vickan

18 februari 2012 13:56

Aj aj, ibland vill man ju testa saker fast man är hal och trött, det är ju det, man kan inte låta bli ibland. :) Tur det inte blev värre iaf, och bra att du blev omskött osv. Hoppas du blir bra snart igen. Snart är du och hänger i din cocoon fast med lite bättre grepp :)

http://www.primapolerina.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se