VinterVild

Direktlänk till inlägg 14 februari 2012

Lite mer stretch

Av vintervild - 14 februari 2012 12:45

Straddle mot vägg. Bra för split och straddle och enkel att utföra på morgonen när man knappt vet vad man heter.


 

Ligg på golvet vid en vägg eller annan plan ytan. Jag brukar ha rumpan ca 10 cm från väggen, man sjunker mer med benen då. Släng ut benen i en straddle o svanka inte! Låt gravitationen göra jobbet och lyssna på musik eller läs en bok eller sov en stund.

Viktigt! Ha halkiga strumpor, meningen är att benen ska sjunka mer o mer och det kommer att göra ont i slutet. Bara att andas igenom :P Minst 5 min i sträck!


Grodan. Bra för split den med.


 

Sitt på knä som på bilden, ha gärna fötterna mot en vägg. Fötterna ska vara utanför knäna en aning, inte innanför som på bilden. Rör kroppen lite fram och tillbaka tills du kommer till den mest obekväma positionen och stanna där i minst tre minuter! Tänk på kissekatter och hundvalpar tills smärtan släpper...Sittande straddle.


 

Sitt och ta ut benen i straddle så långt det går. Om möjligt, hasa lite framåt med rumpan för att få isär benen ytterligare. Planen är att kunna ligga raklång framåt med knäna fortfarande uppåt så sträva fram och ner med överkroppen. Bra position att sitta o läsa eller surfa i för att sitta länge o slappna av ordentligt. Känns det för lite efter ett tag så sträva mer ner eller öppna benen mer.

 
ANNONS
 
Vickan

Vickan

15 februari 2012 01:33

Den paddan, hur menade du att fötterna ska vara utanför knäna, benen från knäet och neråt ska vara mer rakt bakåt och inte med fötterna ihop?

Jag har kört några ggr med fotsulorna mot varandra typ.. nån skrev så så jag gjorde så.. men detta är bättre?

http://www.primapolerina.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se