VinterVild

Direktlänk till inlägg 14 februari 2012

Utmaningar att komma

Av vintervild - 14 februari 2012 08:00

Lite ledbruten idag, men på ett bra sätt. Hårt pass med koreo igår, vi gick igenom det sista och det var inte så svårt som det första. Vackert, rörande och utmanande, ett perfekt slut. Vi körde igenom hela koreon två gånger på slutet och jag kom ihåg nästan allt! Lite steg i mitten som fortfarande behöver finslipas och några saker som såg allt annat än bra ut, men jag är stolt över att jag mindes :)

Det är åxo bestämt att vi ska ha uppvisning med koreon om två veckor. Kom o titta!


Var med på ryggstretchen efteråt med bendy, stretchy och flexy dvs Z, Emma o Serena. O så jag, stiffy. Jag vet att jag inte ska jämföra med andra, men när jag ser vart de är jämfört med vart jag är så blir jag lite modfälld. Det är ljusår emellan...

Men jag kämpar på där jag är och gläds över mina framsteg. Min chest stand är bättre och stabilare och jag kan komma upp i den någorlunda kontrollerat, jag klarade att ligga på blocken igår (men måste ha gjort ngt fel för det var alldeles för bekvämt) och jag fick några aha-upplevelser angående teknik. Ett steg i taget...


Ryggstretchen på måndagar nästa omgång har gått från nivå 3 till 4 och är egentligen för de mer avancerade som de tre ovanstående men jag får vara med på nåder eftersom jag inte kan köra den andra ryggstretchen.  Jag ser det som en utmaning att leva upp till!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se