VinterVild

Direktlänk till inlägg 13 februari 2012

Stinslig morgon

Av vintervild - 13 februari 2012 08:15

Så blev det måndag igen.. Känner mig stinslig och mår dessutom rejält illa så det kunde ha varit en bättre start på veckan. Åka hem o sova igen?


Men det är ljust nu när jag kommer till jobbet, vet inte riktigt när det hände men jag tycker om det. Dagen känns längre med sol, synd att den inte får fler timmar samtidigt.


Stretchade imorse, det var ett tag sedan. Försöker lista ut hur jag ska kunna stretcha höftböjaren utan att stå på knä, inte det enklaste. Testade med ett block under smalbenet, blev mest vingligt. Får kolla med Nelle idag om hon har några goda råd.

Knäna är bättre, men inte helt osvullna men så länge de inte gör ont eller det bli värre så tänkte jag träna på o undvika knästående helt enkelt.


Koreo o ryggstretch idag o jag har inte dansat sedan i torsdags. Abstinens!

 
ANNONS
 
Malin

Malin

13 februari 2012 11:36

Vad kul med fler som bloggar om pole! :) Har precis startat en blogg med mitt dansande och letar runt efter fler som bloggar! :) Denna ska följas! :D

http://meandmypole.blogg.se

 
Malin

Malin

13 februari 2012 12:17

Försökte hitta folk bara via google och de gick inte så bra. Men hittade lite länkar via en annan blogg! :D Kul med inspiration! :)

http://meandmypole.blogg.se

 
Ingen bild

Emma Eklund

13 februari 2012 12:22

Halloj! En stretchövning för höftböjare är en stående variant. Få se om jag kan förklara i skrift.. :P Du står som att du ska stretcha ut en vad, ena benet fram och andra bak. Men istället för att ha fötterna brett isär så står du med max en fots längd emellan, parallella höfter, räta ut bakre benet helt och skjut fram höften.
Ha ha, hoppas du får till det. Inte lätt att förklara med ord. ;) Det blev ingen workshop med Alethea för dig heller? Jag hade inte råd så jag fick lov att avboka. :( Kramis!

vintervild

14 februari 2012 12:35

tack för tipset, det ska testas :)

nej, jag hade lyckats dubbelboka mig med dansföreställningen o så var jag hängig så det var nog lika bra. Pratade med Elina, hon sa att det var jätteskoj :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se