VinterVild

Direktlänk till inlägg 1 februari 2012

Sov

Av vintervild - 1 februari 2012 07:15

Igår sov jag.


Gick förbi mamma o pappa o hämtade systers Novafon för att behandla mina elaka muskler. Hon använder den på sin svarta som älskar den.

Hem och prova. Jag har lite dåligt tålamod så jag körde inte 10 minuter på revbenen, men fem iaf. Sen körde jag ben och höftböjare o katten som älskade det! Det kurrades och ströks och njöts så jag fick behandla henne istället för migsjälv :P Vad gör man inte för de små liven.


Sedan sov jag. En timme i soffan och sedan i säng vid åtta. Älsklingen var sen och jag orkade inte vara uppe. Så jag sov. Med sömntablett, igen. Jag tror att jag tar dem för ofta men jag kan inte låta bli. Jag har blivit beroende av eftersmaken dagen efter.


Trots allt sovande var det svårt att komma upp imorse.


  Morgonmisse

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se