VinterVild

Alla inlägg under januari 2012

Av vintervild - 5 januari 2012 13:26

 


ANNONS
Av vintervild - 5 januari 2012 09:45

Jobbar hemifrån idag eftersom det är halvdag och har redan klarat av ett jobbsamtal. Duktig flicka :) Sova nu?


Stretch igår var kaosartad, vi var alldeles för många och stackars Nelle höll på att få en aneurysm flera gånger om. 12 pers på en gång är alldeles för mycket, jag skulle gärna byta dag till måndag om jag kunde men har ju Serenas klass då.


Hur som helst så gick det bra. Vi körde mest split, det hanns inte med så mkt mer, och jag kom otroligt mkt längre ner än jag gjort tidigare. Det var ytterst plågsamt och jag höll på att dö flera gånger, men ner kom jag. Inte hela vägen, men det kommer :)

Mina fötter är dock katastrof! Så fort jag gör ngt som är jobbigt eller smärtsamt så krullar de ihop sig till fulfötter och förstör allt. Fick råd av Nelle att köra mkt tenduer åt alla håll, som i baletten, för att lära fötterna att vara pointade och inte ihopkrullade. Jag hoppas att det fungerar, ska hårdköra fossingar nu!


OP idag, hänger på låset och hoppas att de överentusiastiska cirkuspersonerna inte kommer. Lugn o ro är det jag vill ha :) Och komma ihåg kameran :)

ANNONS
Av vintervild - 4 januari 2012 21:15

Döm om min förvåning när jag öppnade mailen och såg att jag fått en protest mot mitt framträdande på SM. Uppenbarligen så tyckte en person, helt okänd för mig, att min invert på spinny inte var spinny nog. Eh?

Svarade lite surt (för jag tyckte det var rätt löjligt) att jag missade mitt första försök till spinnyinvert o tog mkt lite fart på andra försöket men att den faktiskt snurrar ända till min butterfly. O att de gärna fick diska mig om de ville, men om de ska diska alla som glömt moment så blir det inte mga kvar (för ärligt så var det några som inte hade med alla moment) :P


Vem vet, kanske karma biter mig i rumpan. Möjligheten till protest skulle inte ha funnits om inte bla jag klagat så otroligt mkt på domarna och bedömningen, men jag ville aldrig att man skulle få klaga på enskilda i efterhand utan att domarna och bedömningen skulle rannsakas och förbättrats.


Fina Emma, som kom tvåa i Star, har även hon fått en protest, av samma okända person vilket jag finner mkt suspekt och tragiskt då denne måste ha haft DVD:n för att kunna titta igenom bidragen. Men vissa vill inte hjälpa utan bara stjälpa.


Hur som helst så ser jag det komiska i det hela och orkar inte bry mig om hur det slutar. Jag kom ju näst sist, blir jag diskad så kommer jag iaf att bli ihågkommen ;)

Av vintervild - 4 januari 2012 11:15

Har suttit i möte och gått igenom planer och ekonomi hela förmiddagen. Ytterligare en del som ingår i att bygga hus o jag kan ärligt säga att jag glatt håller mig borta därifrån. Jag är helt slut, mitt huvud är alldeles tomt och luddigt...


OP igår gick ok, inte bra o inte dåligt. Precis när jag skulle börja i lugn o ro, vi var bara två där, så invaderades OP-rummet av ett gäng glada cirkusartiser av okänt ursprung. Jag kunde inte placera vilket språk de pratade, o de pratade mycket, men de var många o hade väldigt kul verkade det som. Blev inte riktigt det lugna OP-pass jag hade hoppats på :)

Hur som helst så gick det ok, jag hade tappat lite styrka o energin var inte på topp men jag klarade lite inverts, shoulder mounts och CAR till handspring. En bra början. Inga bilder eller filmer eftersom jag glömde kameran hemma, det får bli nästa gång.


Idag benstretch, jag ser fram emot det och hoppas på framsteg. Såklart :P Ska komma tidigare o köra lite rygg innan, försöka slappna av på de helvetiska blocken och få lite ordning på mig själv. Kan stretch ordna hela livet?  Har iaf läppstift idag


Av vintervild - 3 januari 2012 10:00

Rapport från gårdagen.


Koreoklassen var superkul och otroligt jobbig även om det var mest dans o inte så mkt pole. Bara att komma ihåg allt, det gick fort kan jag säga, ingen pardon, och sedan att göra det om o om igen så det ser bra ut. Purrfekt.

Jag gillar att det är mkt dans, precis vad jag behöver träna på o jag är säker på att det kommer mer poletricks med tiden. Vi lärde oss en minut igår, det är tre minuter kvar att gå igenom :)


Stretchen gick bra, vi var en liten intim grupp och det kändes otroligt lyxigt. Jag har inte stretchat rygg på länge så var lite orolig, men det gjordes framsteg. Inte stora, men jag lyckades ligga på tortyrblocken hur länge som helst! Iaf i mina mått mätt.

Vi gjorde det vanliga: back bends till golv, swan dives, chest stand, elbow stand. Min rygg är mör idag...

Vi har en ny tjej, hon har tränat/tränar cirkus om jag har förstått det rätt o hon var vig kan jag säga. Hon körde en aning mer avancerade saker än vi andra o tränade bla på handståendeback bend med fötterna i armhålorna. Overkligt.

En dag kanske?


Bara att vara i studion igen kändes underbart, det måste vara något i luften där.

Av vintervild - 3 januari 2012 07:30

Det känns som en jobbig dag idag. Jag är trött för min kropp vägrade att somna efter träningen igår och jag sov dessutom dåligt hela natten. Ställde om klockan för en halvtimmes extra sömn, men det blev inte mkt sova under den tiden heller.

Dessutom känner jag mig väldigt låg idag, ingen lust till någonting.

Så idag är jag trött och deppig och känner mest för att krypa under skrivbordet och sova, alternativt gråta. Men det kan jag inte, såklart...


Det är iaf en kort vecka igen, en tidig morgon till och sedan så får jag sova...


Trots min trötthet och deppighet så kommer det att bli OP i eftermiddag. Eftersom jag "bara" går koreoklassen den här omgången så måste jag ha disciplin att köra styrka och trick själv. Med fokus på teknik och flyt så idag blir det inverts, shoulder mounts och handspringträning. Hade tänkt ha med kameran, men var så trött imorse att jag kom på det halvvägs till bussen...

Av vintervild - 2 januari 2012 08:15

Ett sista farväl...


  Min koffeinberoende hjärna bävar redan för morgondagen


Sömnlös kväll. Min kropp ville inte somna och klockan ringde alldeles för tidigt. Det som håller mig uppe är tanken på dans och stretch ikväll, som jag har längtat! Jag hoppas att jag inte har tappat för mkt i styrka, men det är bara två veckor så det ska inte vara ngt problem. Det går fort att ta igen o jag planera mkt OP den här veckan med :)


Drack min sista morgonlatte imorse, jag kunde inte sluta utan att ta farväl. Det sägs att det tar tre veckor att få till en ny vana, jag gissar på att det kommer att bli tre jobbiga veckor...

Av vintervild - 1 januari 2012 16:15

Missen hade tydligen ett jobbigt nyår, han däckade på soffan och märkte inte ens att jag tog kort. Mysmisse...


  Snark-katt


Idag har vi inte gjort mkt, o det kommer inte att bli mkt gjort heller. Imorgon är måndag och jobb och viktigast av allt, polekurserna börjar!! Jag bytte dag på min ryggstretch till måndagar så jag börjar det nya året med koreografiklass med Serena och ryggstretch med Nelle. En underbar början...


Nästa vecka är även den en kort vecka eftersom det är trettondagen på fredag och därmed ledigt. Jag hoppas att den inte bli lika lång och seg som förra veckan bara och att jag får massor med gjort på jobbet. Men innan det är måndag igen så ska jag ta mig ett bad och sedan äta goda rester från gårdagens underbara middag...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se