VinterVild

Alla inlägg under januari 2012

Av vintervild - 10 januari 2012 07:30

Helt slut idag, förra veckans intensiva träning följt av koreopass och ryggstretch är inte nådigt. Jag har ont överallt... Z, L och E ska köra OP idag, jag hade gärna varit med om jag hade trott att jag orkat. Istället ska jag hem efter jobbet och spendera tid med älsklingen, innan han tröttnar på att vara pole-änkling.


Inspirationen är inte på topp så här på morgonen innan solen har gått upp och jag har slutat med min morgonlatte. Kanske kommer den tillbaka senare...


PS Jag fick inget svar på varför jag inte fick komma på fler SM-möten, men jag blev inbjuden till nästa.

ANNONS
Av vintervild - 9 januari 2012 11:30

Var ju på möte på DQ om SM:s framtid innan jul, det ledde bla till att man kunde klaga på bedömningarna och i förlängningen att jag fick en protest på mitt nummer.

Hur som helst så bestämde vi då att vi skulle träffas igen efter helgerna, helst med några fler, och prata vidare men nu så är varken jag eller Ida välkomna längre. Bara sådär. Jag har mailat massor med Petra på DQ men inte fått ngt svar på den enkla frågan, varför? Min gissning är att de inte tål kritik o hoppas på snällare åsikter den här gången.


Komiskt, och inte så produktivt att byta ut gruppen istället för att lägga till. Jättekul att fler vill vara med o diskutera hur vi kan göra SM bättre, men att slänga ut de som kritiserar är inte smart på ngt sätt. Om det fortsätter så här så spår jag ingen positiv framtid för SM.

ANNONS
Av vintervild - 8 januari 2012 19:45

Det blev ingen OP idag, jag kände mig inte alls på topp men körde en timme styrka i studion med Toubab och det var brutalt! Välbehövligt, men brutalt. Jag undrar hur jag ska överleva klass och stretch imorrn, ryggstretch är ju ingen promenad i parken precis, men jag ska göra mitt bästa.


Styrkepasset fick mig att inse hur svag jag är, speciellt i mage och core. Jag klarade inte många av övningarna fullt ut, men jag kämpade på så gott jag kunde. Vi fick göra kullerbyttor med, framåt o bakåt o det var jättekul! :D


Älsklingen är fortfarande på jobbet och jag har stoppat i mig lite proteinrik middag. Någon sorts tacovariant med pestogrönsaker, låter underligt men var väldigt gott. Nu ska jag bara vila o varva ner innan det är dags att ladda för jobb imorrn. Ska börja med ett samtal till chefen på andra sidan världen... 

Av vintervild - 8 januari 2012 12:45

Igår var vi på 50-årsfest. Stora brors sambo fyllde jämnt och bjöd på samkväm med middag, sång och drinkar. Det var jättetrevligt :)


Söta syster 


  Stora bror


Bror och födelsedagsbarnet 


       


Trots att det blev tidigt så känner jag att jag lever idag, men efter lite mat och dryck så känns det bättre. Älsklingen har åkt till jobbet och kommer inte hem förrens sent så jag ska masa mig ur soffan och bege mig mot studion för OP och strykeklass utan att ha dåligt samvete över att jag har tränat sex dagar den här veckan.

Av vintervild - 8 januari 2012 11:54

  Det vackraste i mitt liv

Av vintervild - 7 januari 2012 10:15

Battle igår var det roligaste på länge! Jag kan knappt vänta till nästa gång :)


Vi var sex st, lagom många och jämna par. Vi körde ingen tävling, utan bara improviserade till olika, slumpade, låtar. Först körde vi bara floorwork och spins och sedan två omgångar med pole work. Till sist så fick alla köra impro till en eget vald låt så länge man ville och orkade. Så bäst! Jag fick köra floor work till "Single ladies" ;)


Z filmade allt, jag ska se om min sista impro är ngt att lägga upp. Battlen är jag inte ensam på så måste kolla med de övriga inblandade innan jag lägger upp dem :)


Och skulle ngn annan studio sno idén så kom ihåg vilka som började med det. NPS FTW!

Av vintervild - 6 januari 2012 11:30

En dryg minuts video från två timmars OP. Inte mitt bästa pass precis :) Men några framsteg blev det, även om fötter och linjer och form måste förbättras avsevärt.


Av vintervild - 5 januari 2012 21:15

Hade ett svagt OP-pass idag, inget fungerade riktigt som jag ville. Mina armar var som géle och det påverkade allt: inverts, shoulder mounts, handspring. Men jag kämpade på så gott det gick iaf, men det blev inget värt som filmades.

Det var iaf skönt att vara i studion, älsklingen jobbade och jobbar fortfarande så att vara hemma var inget alternativ.


Jag strechade efteråt och blev förfärad över hur stel min bröstrygg är! Som en planka. Det måste åtgärdas!


Lite straddle och spagat blev det med, och lite snygga bilder även om det är långt ifrån perfekt.


  Förbättring krävs!


  Mage i golvet!!


 

Framåt och nedåt!


Imorrn har vi battle i studion, jag missade första gången så jag ser verkligen fram emot det. Jag tror inte att kommer att orka något med tanke på dagens icke-bravader, men det är inte det viktiga utan att ha kul! O det kommer det garanterat att bli :)

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se