VinterVild

Alla inlägg under januari 2012

Av vintervild - 14 januari 2012 20:45

Katten har lite underliga matvanor. Hon ratar rått kött och fisk, rynkar på näsan åt skinka som missen slukar snabbare än snabbt och mjölk, grädde och riktigt smör går inte an. Men hon älskar Lätt o lagom oliv, crème fraiche och äter gladeligen müsli från min skål på morgonen när jag vänder ryggen till.


Knäppkatt.


  Det var inte mycket kvar till älsklingen när katten var klar

ANNONS
Av vintervild - 14 januari 2012 15:16

Det blev ingen film från OP här om dagen, min dator bestämde sig för att mörda filerna så de går varken att redigera eller att titta på. Jag är glad över att jag fixade stillbilderna redan i kameran :P Får göra ett nytt försök under OP imorrn...


Idag har varken jag eller älsklingen gjort mkt, jag kom nyss från ett varmt bad och ska nog göra som katterna o krypa ihop till en boll och vila en stund. Älsklingen spelar Skyrim och letar drakar...


Idag har jag inte ens en kissebild att bjuda på, ni får klara er ändå :)

ANNONS
Av vintervild - 13 januari 2012 13:00

Idag blir det en tidig dag, jag har ordnat lite med papper o mail o fixat inför helgen här på kontoret. Jag ska hem och ta en liten tupplur, jag och katterna och sedan kvällsstretcha lite. Älsklingen sa att han skulle bli lite sen ikväll så jag gör det bästa av situationen :) Jag har Midsomer Murders att titta på så jag klarar mig fint.


På tisdag kommer chefen tillbaka från sin långa, långa semester och jag överlevde hela tiden han var borta, trots att jag inte trodde det. Men det ska bli skönt när han är tillbaka, det har varit rätt mycket och samtidigt har inte så mkt hänt eftersom alla väntat på att han ska komma o ta besked, det är ju trots allt han som är den som bestämmer.


Och ute har det snöat idag...


 


Av vintervild - 13 januari 2012 07:30

Hade en opepp OP-session, var kall, hal, svag som en kattunge och allmänt bläh... Stretchen efteråt gick bätte, fick lite före-bilder att jämföra med senare.


  Scorpion


  Front bend


  Eagle


  Split


Blev en filmskörd med, ska se om det finns något värt att visa ikväll. Älsklingen blev iaf imponerad av min front bend-bild, han undrade om jag hade gått av på mitten ;)

Av vintervild - 12 januari 2012 08:00

Jag är så trött att jag inte kan tänka, trots att jag sov sött i massor med timmar inatt. Jag börjar misstänka att mitt sömnbehov inte är 7-9 h som för vanliga människor utan snarare 10-12 h :/ Jag skulle ha blivit en katt istället...


OP idag efter mötesdag och jobbdag. Det ser jag fram emot. OP alltså :) Möten kan jag klara mig utan... O imorrn är det iaf fredag... Har jag sagt på sistonde att jag saknar mina lediga fredagar? Trots att det var över ett år sedan jag slutade med dem.

Av vintervild - 11 januari 2012 20:16

Min spagat börjar bli fin och konsekvens och inte lika helvetisk att sitta i :)


 

Speciellt höger är bra, vänster o jag kommer fortfarande inte riktigt överens, men det är på gång!


Även split och straddle gick superbt på stretchen idag, ingen bild dock men kanske nästa gång. För ryggstretchen så ska jag byta dag, de überavancerade ska gå på måndagar och vi vanliga dödliga kör onsdagar med start nästa vecka.


Imorrn OP, kanske orkar och kommer ihåg att ta med mig kameran.

Av vintervild - 11 januari 2012 08:00

Älsklingen o jag hade dålig timing igen. Igår när jag var hemma tidigt så jobbade han sent och kom hem halv ett. Sen sov han på soffan, inte för att han kom hem sent utan för att han somnade o jag väckte honom när jag gick upp.


Benstretch i em, något att se fram emot, och imorrn blir det OP och hårdträning på måndagskoreografin och stretch. Måste öva på min eagle, en före-bild måste tas.


Tills dess bjuder jag på söta kattbilder:     


Jag har vällt nämnt att jag saknar mina lediga fredagar?

Av vintervild - 10 januari 2012 12:20

Jag har hunnit läsa en hel del på sistonde med, även om jag sovit och spelat Angry Birds på bussen med :)


Läste nyss ut "The Amazing Maurice and His Educated Rodents" som Moa på studion tipsade om. Skriven av Terry Pratchett som jag bara läst en bok av tidigare o den gillade jag inte alls. Men "The Amazing Maurice..." var bra, lättläst, komisk och informativ och definitivt en bättre bok att läsa på väg till jobbet än "Ulysses".


Just nu så läser jag en annan klassiker, "Moby Dick" av Herman Melville. Har inte kommit så långt, men trots det gamla språket så är den över förväntan. Jag hoppas på drama när valen själv kommer in i bilden...


Sedan vet jag inte. Antingen så hittar jag något när jag går förbi Pocket Store i förbifarten, eller så fortsätter jag att beta av min lista med klassiker. Någon gång måste man läsa dem...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se