VinterVild

Alla inlägg under januari 2012

Av vintervild - 20 januari 2012 07:45

Fredag, äntligen! Inte en dag för tidigt. Synd bara att jag inte får vara hemma i sängen och sova som jag skulle vilja, jag är om möjligt ännu tröttare än igår. Det måste vara ngt som är fel, det är inte normalt att vara så här trött. Gissar på att det är sköldkörtelvärdena som spökar :(


Baletten igår var lika kul som jag mindes! Vi var en mindre grupp nu, skönt tycker jag för då kan man få mer hjälp o det blir inte lika trångt.

Jag mindes det mesta, men det var lite komplicerat att hålla koll på alla armar och ben och huvuden, för att inte tala om rätt hållning och snygga fötter. Men det kommer, en liten sak i taget.

Vi har börjat med mer balans, adagio på ett ben utan att hålla i oss! Helt omöjligt, jag är lika rak som en banan, men bara att träna o träna. O vi är inte lika avancerade som i länken :)


Det är med baletten som med pole, hur trött jag än är så försvinner allt när jag kommer till studion. Önskar bara att känslan kunde hålla i sig till morgonen efter.


Idag blir kort dag, jag kommer att somna vid skrivbordet eller dricka för mkt kaffe som jag gjorde igår. När det kryper i skinnet så har man fått mer än nog :P Så kort dag och sedan hem och sova middag. Jag längtar...

ANNONS
Av vintervild - 19 januari 2012 08:30

Det blev ingen ryggstretch igår :( Nelle tyckte att jag skulle vila mina stackars muskler o trots att jag vet att det är det bästa så är det inget kul för det. Men ben körde jag iaf o det går framåt om än sakta. Höger spagat är fin och vänster är på gång. Nu måste jag bara få upp styrka så jag kan få till spagaten på stången, tex Jade, pole split, down split, Marion Amber och min favorit Special K. O allt annat man kan göra när man är böjbar :)


Ska vara förståndig och inte köra OP innan baletten för att spara på mina muskler, men jag vill.. Det kliar i fingrarna! Får nöja mig med att baletten börjar :)


Eftersom jag kom hem tidigare igår så hann jag faktiskt träffa älsklingen en stund. Det var länge sedan! Men inte så länge eftersom jag passade på att gå o lägga mig tidigt. Inte för att det hjälpte, jag är fortfarande lika trött. Suck... Fel på mig? Självklart.

ANNONS
Av vintervild - 18 januari 2012 14:15

Somnade gjorde jag, men sov dålig hela natten. Var uppe o kissade tre gånger o det kändes inte som att jag sov alls emellan fast jag uppenbarligen gjorde det. Så det var svårt att komma upp imorse, jag snusade en halvtimme men tror inte att det gav så mkt direkt.


Har suttit på möte hela förmiddagen, jag fick vara lite bitch och det gick hem. Lagom mkt men ändå så att de förstår att man menar allvar. Tröttande var det hur som helst, tur att det inte är så långt kvar innan jag får bege mig till det vadderade blå rummet och bli vriden i alla möjliga och omöjliga vinklar. Ben- och ryggstretch, hur ska det här gå...


Älsklingen kom hem sent igår med men lyckades undvika att somna på soffan. Inte för att han vill gosa med mig på nätterna längre eftersom jag svettas ngt kompiöst när jag sover. Det måste vara ngt fel för jag fryser så fort jag är vaken men när jag somnat så är det som att jag är i Sahara. Blä...


Nog nu, överleva till helgen är nästa projekt.

Av vintervild - 17 januari 2012 19:45

Älsklingen jobbar sent idag med så snart ska jag sova. Jag vet att det är tidigt men jag är helt slut, vet inte vad det beror på. Något elakt virus eller baciller eller för att jag tog sömntablett igår o den inte gick ur efter fyra timmar som den ska. Det brukar den inte göra...

Har stretchat ben och tittat på Midsomer Murders, den bästa kombinationen man kan tänka sig. Vågade inte stretcha så mkt rygg med tanke på onda muskler, men jag hoppas att jag kan ta i imorgon under passet. Annars så blir jag lite deprimerad faktiskt.


Åt lunch med en vän idag som jag inte träffar så ofta. Hon har sitt o jag har mitt men vi håller kontakten så gott det går. Vi bestämde att när älsklingen är i Thailand så ska vi träffas o gå ut o så ska hon få komma hem o prova pole hos mig. Kanske kan omvända henne till polereligionen :)

Jobbet gick inte för högtryck eftersom jag har varit helt slut hela dagen men jag gjorde vad jag kunde. Imorgon vankas möte och jag har redan bestämt vad jag ska ha på mig (det är viktiga saker) och det är bäst att komma utvilad. Om jag kan, det är inte alltid jag kan sova trots att jag är så här trött.


Missen är ute men vill säkert komma in snart igen, katten är här någonstans. Igår var hon världens mysigaste och lämnade inte min sida på hela kvällen. Hon kan om hon bara vill.


  Gårdagens katt


Nu ska jag vara gumma och lägga mig. Ibland känner jag mig som 91 år, inte 31...

Av vintervild - 17 januari 2012 08:45

Älsklingen sov på soffan inatt igen... Jag vaknade när klockan ringde o det var alldeles tomt bredvid mig så jag sov en halvtimme till. Fem minuter innan klockan ringde igen så kom han inslinkades genom dörren. Han fick en sömnig utskällning innan jag gick upp o han somnade sött.

Jag borde vara mer irriterad på honom än jag är, men jag sov så gott hela natten med sängen för migsjälv. Det kommer att bli så svårt att komma upp på morgnarna när han är borta...


Revbenen gör fortfarande ont, men bara när jag använder musklerna så det är helt klart muskulärt och inte i själva benen. Irriterande hur som helst. Nu får de vila tills imorrn så får jag se hur ryggstretchen går då. På torsdag blir det OP innan baletten börjar igen, yay!


Nu te o jobb och förhoppningsvis kan jag hugga tag i chefen som är eftertraktad överallt efter den långa ledigheten :)

Av vintervild - 16 januari 2012 20:30

Pepp pass idag på OP, jag körde igenom Serenas koreografi några gånger och sedan lite annat skoj. Mindre kul är att jag på slutet fick otroligt ont i musklerna vid revbenen på vänster sida, igen... Suck... Endast muskulärt som tur är, men ont gjorde det, och gör om jag belastar på fel sätt. Det är inte lika illa som det var förra hösten och våren, men fortfarande ont.

Dumma muskler. Det som gick så bra fram till dess...


  Suddig superman från gårdagen


Jag hoppas att musklerna mår bättre på onsdag, jag vill inte missa stretchen nu när jag börjar komma ngn vart. Tyvärr så gör det extra ont när jag ska upp från back bend...

Av vintervild - 16 januari 2012 07:45

Måndag igen... Älsklingen kom hem precis efter att jag hade gått o lagt mig, sen somnade han på soffan o kom inte till sängs förrens typ en timme innan min klocka ringde. O snarkade mig i örat fram till dess så trots att jag somnade i god tid så är jag rätt trött idag. Att missen kom och kurrade och trampade runt i sängen hjälpte inte heller. Mysigt, men inte optimalt när man vill sova.


En dag kvar innan chefen kommer tillbaka, inga katastrofer hinner inträffa innan dess hoppas jag (peppar peppar). Jag vill åxo resa bort, långt och länge, men ekonomin är inte på min sida så det får vänta.

Älsklingen kommer att överge mig rätt mycket i vår. Nästa vecka är han borta fyra dagar för jobb och i mars åker han och R till Thailand i tre veckor utan mig. "Straffet" för att jag åkte till Sydafrika själv...


Jag är mest orolig för att jag inte ska kunna ta mig ur sängen på morgonen när han inte ligger där. Det är så lockande att sova vidare när jag har hela sängen för migsjälv...

Av vintervild - 15 januari 2012 19:45

OP och styrkepass idag


Började med att öva på koreografin inför klassen imorrn. Jag börjar få koll på alla steg, men känner mig som en nyfödd fölunge som inte har koll på alla ben. Förutom att fölungen antingen har mer kroppskontroll :P Men det kommer, jag kämpar på och försöker att få min motsträviga kropp att göra som jag vill o inte som den vill...


Körde lite styrka sen, har fortfarande inte "fått tillbaka" min handspring men jag jobbar hårt på den... Samt dive4rse annat, SM och full invert o spinny invert.


Filmade, och datorn dödade inte filerna, men får se om jag orkar klippa ihop ngt :P


Fick film på ett nytt trick som jag varit alldeles för feg för att prova tills idag. Z klarade det på första försöket så jag fick sluta vara hare o kasta mig ut jag med :) Det är långt ifrån perfekt, men en början iaf.


Läskigt!


Jag måste fram med höfterna mer, något jag har problem med på i allmänhet. Men jag vågade!!


Sedan en timme styrka med Toubab, underbart jobbigt. Längtar redan till nästa gång...


Älsklingen jobbar, han åkte innan mig och har inte kommit hem ännu så jag behöver inte ha dåligt samvete över att jag inte varit hemma. Jag tog en lång tupplur när han hade gått, finns det ngt bättre än att sova när man inte ska?

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se