VinterVild

Alla inlägg under januari 2012

Av vintervild - 24 januari 2012 15:30

Mitt revben känns fortfarande av och jag är alldeles för ångestladdad, orolig och opepp så det blir ingen OP idag. Jag kommer säkert att ångra mig så snart jag kommer hem, men en kväll ensam i soffan med de fyrbenta lockar mer än studion just idag.


Imorgon är en annan dag och då mår jag bättre.


Det måste jag.

ANNONS
Av vintervild - 24 januari 2012 09:45

Usch, extremångest helt plötsligt. Pang, utan anledning. Jag vill bara smita hem och lägga mig under sängen, men härdar ut för det måste jag göra. Eller?

Försöker andas men elefanterna och tigern är på återbesök.


Det var ensamt men rätt skönt i sängen inatt, fast missen var besviken. Han brukar komma o sova bredvid älsklingen på natten, men igår så hoppade han bara upp i sängen, konstaterade att det var fel person där o gick igen. Då vet vi iaf vem som är favoriten :P

Katten låg åxo på annan plats, det brukar hon göra nu för tiden. Det var länge sedan jag hade en gosig katt bredvid huvudkudden...


Idag blir det iaf OP efter jobbet, måste ju sysselsätta mig när jag är alldeles ensam i världen. Sedan ska jag försöka se Äkta människor som många har rekommenderat. Kan vi ha fått en bra svensk serie?

ANNONS
Av vintervild - 23 januari 2012 21:00

Nu har älsklingen åkt och det är jag och katterna hemma. Party!! Eller kanske inte :P Ska snart hoppa i säng, en lång dag imorgon och saker strular på jobbet. Stanna hemma o sova? :P


OP idag innan koreon, det var kallt och halt och jag var rätt opepp. Körde lite inverts och armstyrka iaf. Hade inget grepp alls, men min namne hjälpte mig att få bild på min lunchbox i nuläget. Förbättring krävs!!!


  Meh, inte bra!Bara att jobba o jobba på...


Koreon var jättekul, såklart. Vi jobbade vidare på den och körde igenom hela några gånger. Jobbigt, mkt att komma ihåg men så kul att jag aldrig vill sluta. Lite mer stamina och styrka skulle behövas bara :)


Såg en helt fantastisk sak på FB när jag kom hem, Nelle är nominerad till "Instructor of the year" av IDPFA! Tillsammans med de stora som Elena Gibson, Jamilla Deville och Felix Cane. Vi på NPS vet såklart att hon är bäst, nu får resten av världen se det med

Av vintervild - 23 januari 2012 08:00

Battle of the pole i lördags var.. intressant. De tävlande var bra iaf, för att citera en studiokompis. Jag har svårt för tävling i klubbmiljö, det blir alldeles för skränigt och ofokuserat med fulla människor som pratar, tappar glas, går förbi framför scenen mitt under ett framträdande eller högljytt sjunger med i sången det dansas till. Dessutom var stället väldigt litet jämfört med tidigare år så de flesta fick stå upp vilket förstör känslan ännu mer.

Blossom var iaf en bättre konferencier än hon förra året, men domarna var lite underliga. Två som var mästare i sina Europeiska länder, men deras poleframträdande i början var mest underligt, en ryss som inte pratade varken svenska eller engelska och förra årets presenterare som "kändisdomare". Och Justine McLucas, den enda som verkade ha koll.


Hur som helst, de tävlande var bra. Kittens, den lägre klassen, var det inte så mga i o de gjorde sitt bästa. De var duktiga för den tid de tränat, jag vet att jag inte hade så bra koll efter den tiden :)

Däremot så vann fel person, det tycker alla jag har pratat med och ingen fattade vad som hände. Saara, som var först ut, var helt överlägsen men hon kom bara tvåa. Hon som vann var inte dålig, men långt ifrån så bra som Saara var och det är jag verkligen inte ensam om att tycka. Hela lokalen tänkte ett kollektivt "WTF" när vinnare utropades o det var då jag bestämde mig för att gå. Men jag antar att DQ ville ha sin tjej i topp istället för en finska...


I Lionesses så var det ryskorna som dominerade. Starka, viga, läskiga. Förra årets vinnare hade tränat upp sig ordentligt och var stark. Läskigt stark, bara muskler. Hon var bättre förra året...

Våra flickor gjorde fint ifrån sig, men kom inte på pallplats tyvärr. Vann gjorde finskan Henrikka Roo och det var välförtjänt! Jättefint uppträdande, varierande och fin teknik.

Z och några andra hade äran att köra OP med henne igår i studion, jag var mkt avundsjuk :)Henrikkas vinnande framträdande


Jag vet inte om jag kommer att gå fler gånger på Botp. Om ngn jag känner är med så, men annars känns det mest som slöseri med tid o pengar...

Av vintervild - 23 januari 2012 07:30

Igår blev en lugn och träningsfri dag. Min onda muskel gjorde sig påmind under stretchworkshopen med Justine McLucas så jag bestämde att hålla mig hemma och spendera lite kvalitetstid med älsklingen. Dvs, vi städade lägenheten. Tråkigt, men nödvändigt och ack så skönt efteråt när man för en kort tid kan gå på golven utan att få kattsand under fötterna eller katthår i maten.

En väldigt kort tid, dock. Katterna såg snabbt till att ordningen återställdes :P


Älsklingen åker till Österrike för jobb idag och kommer tillbaka på torsdag så det var skönt att ha en heldag med honom innan dess. Vi lagade mat tillsammans, det var ett tag sedan sist, och gosade i soffan efter att lägenheten var färdigstädad.

Jag kommer att ta vara på tiden som jag har ensam och bosätta mig i studion varje dag. Utan att ha dåligt samvete för att jag inte är hemma :P


Katten hittade en ny plats att sova på, även om jag inte alls kan förstå hur det kan vara det minsta bekvämt...


  Jag får plats, säkert!


Av vintervild - 22 januari 2012 19:15

Ett bokstavligt Fototriss från min sida, tagna med Instagram i min fina fån.


 


 


 


Av vintervild - 21 januari 2012 10:15

Idag är poledag. Ikväll är det Battle of the pole där Lina, Moa och Serena från studion är med och innan dess ska jag på stretchworkshop med Justine McLucas. Yay! :) Jag hoppas att jag kan göra allt med tanke på min lilla sträckning, men jag ska försöka iaf.


Jag kom hem tidigt igår och tog en liten tupplur. Den skulle ha varit 1,5 h, men blev 3,5 h eftersom jag stängde av larmet o somnade om. Vaknade när älsklingen SMS:ade att han var på väg hem :)

Sedan blev det enkel hämtmat innan det var dags att sova igen. Man kan aldrig sova för mkt...


Livet blev inte mer intressant än så. Jag har inte tränat pole sedan i måndags o har abstinensbesvär men får se om jag går imorrn. Älsklingen är borta på jobb nästan hela nästa vecka så lite egentid skulle inte sitta fel. O så får mina revben vila ett tag till...


  Även katten var trött igår

Av vintervild - 20 januari 2012 11:00

Älsklingen har ordnat biljetter till Jesus Christ Superstar i vår! Yay! Ibland får han bra fördelar på sitt jobb :D Undrar om jag får gå själv eller om han hade tänkt följa med, han är ingen musikalälskare precis.


Jag sitter och läser om cyklonen som drabbade Hoedspruit där jag var i somras; översvämningar, strandsatta människor, bortspolade vägar. Glädjen över regn byttes mot oro efter de första 200 mm regn men som tur är så har farmen där jag bodde klarat sig utan översvämning och alla där mår bra.

O nu längtar jag dit ännu mer...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se