VinterVild

Direktlänk till inlägg 29 januari 2012

Kallt, halt och full fart

Av vintervild - 29 januari 2012 19:15

Körde OP idag innan styrkepasset på NPS. Det tog emot att gå iväg kan jag säga, hade gärna sovit middag i många timmar istället men älsklingen pushade så jag stack iväg.


OP blev rätt opepp, det var kallt o halt o jag orkade inte mkt. Men snodde en ny kombo från nivå 5 som Emelie lagt upp, Genie till Aysha. Gick på en gång, det var kul! Provade att gå till shoulder dismount med, funkade lika bra det :)


Genie till ayshaSen var det styrka i en timme, magen blev mördad och muskler jag inte visste fanns krampade. Helt underbart. Jag är tacksam över att älsklingen fick iväg mig.


Nu dags för mat och gos innan det är dags att sova...

 
ANNONS
 
Vickan

Vickan

30 januari 2012 02:06

sv: Jo, hehe, som barn var man rätt vig ändå, man var ju mjuk och smidig.
Nu är man ju verkligen som en bräda eller nåt.. inte sååå böjbar liksom..

Men ja, det går ju att göra skillnad, det har ju du och Zenia och andra bevisat, även om man inte är 12 år eller nåt hehe :)

Men ja, det är mycket jobb om man ska komma nån vart.. det är nog bra på sätt och vis också att ha nån som är på en.. som ni har.

Så fort det sträcker lite i mitt ben eller man blir öm så byter man ben eller nåt.. okej, jag kör ju många byten förstås, men man behöver väl "pressa" ett tag åtminstone.. :/
Jag är för mjäkig kanske.. men det ska väl kännas men inte göra ont.. men ja, svårt det där att veta vad smärta är ibland.. ibland gör det ju ont.. och ibland kommer bekvämligheten in och man tycker det "räcker".. fast man skulle behöva köra mer..

Jag tycker bara det tar stopp och inte händer mer.. jag står ju still på samma ställe, så man ger upp..

http://www.primapolerina.net

 
Vickan

Vickan

30 januari 2012 02:14

sv: (sorry för mycket text nu, jag antar att jag är pratsjuk av mig) ;)
Jag tror nåt ord försvann där men gissar på att det skulle stå att du tycker jag gör rätt i som tar det lugnt med bryggor och elbow stands.

Jag ska försöka träna mer sånt där, rygglyft och swandives..

Elbowstand funkar mot stången, men jag har märkt att jag inte riktigt kan göra som många gör att ha så ja, hur ska jag förklara..
Typ som du gjorde på din vanliga handstand på din video, ha händerna långt ifrån och tippa upp med ryggen mot väggen osv..
Du förstår?

Men många gör så vid elbow stand mot stången också men håller jag om stången så kommer jag inte så långt ut från stången att jag kan tippa upp på det sättet..
Jag kanske har för korta armar. hehe, ingen aning, jag har bara tänkt på det att det inte riktigt ville sig då jag försökte med det.. :) jag kom ju inte så långt ifrån..

Men ja, ska träna upp styrkan i elbow stand mot stången iaf, då sätter jag ju nacken korrekt iaf, men då jag försökte göra utan stång mot en vägg typ, så blev det att jag fick tryck mot huvudet som tryckte på nacken så det knakade i nacken, den fick som en smäll nästan.. så sen vågade jag inte mer.. men nacken måste ju böjas så den inte huvudet är i golvet..

Jag ska testa igen nånting framöver, sambon får hjälpa till lite att hålla koll på mig hur jag gör :)

http://www.primapolerina.net

 
Lesly Valencia

Lesly Valencia

30 januari 2012 13:48

Snyggt! Jag var PRECIS inne på hennes blogg och såg den innan jag gick in här. hehe

http://leslita.blogg.se

 
Emelie

Emelie

3 februari 2012 22:16

Bra jobbat! Ser riktigt säkert ut och du fuskar inte med fötterna mot stången innan du går ut i aysha som jag gör ;) Kul med shoulder dismount! Gick du dit direkt från genie?

http://stiffythemedicaldancer.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se