VinterVild

Direktlänk till inlägg 27 januari 2012

Startpunkter och underbar smärta

Av vintervild - 27 januari 2012 09:15

Bra OP igår, bra stretch efter och bra balett. En bra träningsdag helt enkelt :)


Russian splitFang/rubber ayshaJade. Fel spagatben, rätt scorpiosida


Jade. Rätt spagatben, fel geminisida


Jag har börjat nöta några nya trick som ni ser, behöver bättra på tekniken avsevärt. Speciellt Jade där jag har spagaten men lyckas ändå inte för tekniken är usel. Snälla Z hjälpte mig med tips och lärde mig att komma in i den från scorpio. Tyvärr så kan jag bara göra scorpio på en sida, men det ska fixas!


Stretchad efter med Moa o Nelle. Bestämde mig för att ta en bild på sk överspagat på höger ben och efter första bilden så grep Nelle in, handgripligen, och tryckte ner mig. Jag har aldrig känt sådan smärta förut! När det var dags för efter-bilden så var jag så skakig att jag knappt kunde röra mig. Det var helt underbart...


  Före, under, efter. Efter-bilden hade kunnat vara snyggare om jag bara kunde röra på mig :P


Jag var skakis i flera timmar efter och kunde samtidigt inte sluta le..

 
ANNONS
 
Vickan

Vickan

27 januari 2012 17:17

Coolt! Kul att se :D den Jaden från Gemini typ, borde jag också kunna komma in i, fast inte lika spagatig då, men bara för att testa liksom, men jag vet inte om jag kan komma ur den hehe :D
Så vet inte om jag vågar :)

Men du är skitduktig ju :D

Överspagat i andra inlägget var coolt, riktigt snyggt då du var nertryckt, men snart är du där själv ska du se.. :) men du har inte fått ont eller sträckningar efter att du pressades ner så mycket?
Tänkte om det var farligt, men nä, hon skulle inte göra nåt som är farligt. jag vet.. men känner du inte av det sen menar jag?

http://www.primapolerina.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se