VinterVild

Direktlänk till inlägg 26 januari 2012

Stretchlös och snökatter

Av vintervild - 26 januari 2012 08:15

Ingen ryggstretch igår, suck och usch och blä. Dumma interkostalmuskel... Körde ingen OP heller, åkte hem till katterna och lagade lunch till idag istället.

Muskeln känns bättre idag, den känns inte alls så länge jag inte trycker på den, och då känns det väldigt lite. Det blir OP idag innan baletten, jag lovar att det blir av den här gången! Men jag har befunnit mig i en liten opepp svacka, och det är så skönt och lugnt hemma när älsklingen är borta att jag hellre åker hem och njuter av lugnet ;) Usch vilken hemsk sambo jag är...


Benstretchen gick bra även om jag kände mig superstel i början. Kom inte allt ut långt i straddle på egen hand, men när Nelle började flytta så gick det bättre. Jag vill ha mer muskler, dock, så att jag komma långt mer muskelkraft för det är ingen som kommer att flytta ut mina ben på stången...

Spagaten är en fröjd nu, typ. På höger ben så har jag tom en överspagat! Inte mkt, men den finns där. Vänster kämpar jag hårt med, under överspagatträningen igår så började benet skaka helt okontrollerat så jag var tvungen att gå ur positionen. Läskigt, men det visar att det händer saker. Kom ner i spagat på vänster efter klassen, men det är mkt jobbigare än på höger...


Katterna var sura när jag kom hem, maten var slut! Kat(t)astrof!! Lätt ordnat som tur var :P Sedan så smet missen iväg och katten gick ut i snön för en gångs skull. Nästan frivilligt, jag fick ge henne en knuff i rätt riktning :P


  "Vad är det här kalla och vita för konstigt?"


 
ANNONS
 
Lesly Valencia

Lesly Valencia

26 januari 2012 10:48

Ja ne, jag hänger inte alls med på hennes klasser. Är helt förvirrad och gör allt fel känns det som. Precis när man började fatta lite så kommer massa nya övningar.

Jag ska köpa OP kort när jag har råd så då kan vi gärna öva lite tsm. Battle vet jag inte. Känner mig inte redo för det än :P hehe

http://leslita.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se